Sadece vertexe minoxil kullanmak

• Konuyu başlatan Pua
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 535
  • Cevap 3

Sadece vertexe minoxil kullanmak

1
Merhaba arkadaşlar vertex bölgesinde seyrelmeler var 2 yıldır finasterid kullanıyorum çok etki etmese de saçlarım biraz yoğunlaştı renk koyulaşması oldu saçlarımda yağlanma azaldı diyebilirim sizlere sorum şu daha önceden minoxil kullanmadım en üst bölgeye minox kullansam vertex seyrekliği kapanırmı önlerden ve orta bölümde fazla seyreklik yok minox kullanırsam saçlarım döngüye girer diye düşünüyorum bu yüzden sadece vertex bölgesine kullansam döngüye girmeden sıkılaşma yaparmı İkinci sorum spiro veya kafein losyonu kullansam minoxa göre dahamı etkili olur tepe bölgelerdeki saçlarda gürleşme sıklaşma olurmu düzenli tedavi uygulayan biriyim.
3 6
1
[QUOTE="GÖKDEMİR, post: 640, member: 15"] Minoxil sadece uygulandığı bölgede etkili olur ilk defa kullanacağın için döngü olayı oluşacaktır vertex bölgesi daha çabuk kapanır Spiro ve kafein losyonlar minoxa göre daha etkilidir denilemez kullanıp etkisini bu şekil anlayabilirsin [/QUOTE] Evet haklısın minoxidil etkisi var yok demiyorum hatta düzenli kullanımda sça çıkışı veya saçı koruduğunuda düşünüyorum sadece bırakınca etki gidiyor sihirli bir büyü kayboluyor. Kafein losyon hazırlayıp kullanacağım bakalım sonuçlar nasıl olur. Spiro losyon nedir?
P

Pua

Üye
Merhaba arkadaşlar vertex bölgesinde seyrelmeler var 2 yıldır finasterid kullanıyorum çok etki etmese de saçlarım biraz yoğunlaştı renk koyulaşması oldu saçlarımda yağlanma azaldı diyebilirim sizlere sorum şu daha önceden minoxil kullanmadım en üst bölgeye minox kullansam vertex seyrekliği kapanırmı önlerden ve orta bölümde fazla seyreklik yok minox kullanırsam saçlarım döngüye girer diye düşünüyorum bu yüzden sadece vertex bölgesine kullansam döngüye girmeden sıkılaşma yaparmı

İkinci sorum spiro veya kafein losyonu kullansam minoxa göre dahamı etkili olur tepe bölgelerdeki saçlarda gürleşme sıklaşma olurmu düzenli tedavi uygulayan biriyim.

Mete

Mete

Üye
Kardeş vertex tepe bölgesine minoxidil kullananlar diğer bölgelere göre daha iyi sonuç aldığını gördüm. Yakın bir arkadaşım kullanmayı düşünüyor

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Minoxil sadece uygulandığı bölgede etkili olur ilk defa kullanacağın için döngü olayı oluşacaktır vertex bölgesi daha çabuk kapanır

Spiro ve kafein losyonlar minoxa göre daha etkilidir denilemez kullanıp etkisini bu şekil anlayabilirsin

Mete

Mete

Üye
Minoxil sadece uygulandığı bölgede etkili olur ilk defa kullanacağın için döngü olayı oluşacaktır vertex bölgesi daha çabuk kapanır

Spiro ve kafein losyonlar minoxa göre daha etkilidir denilemez kullanıp etkisini bu şekil anlayabilirsin
Evet haklısın minoxidil etkisi var yok demiyorum hatta düzenli kullanımda sça çıkışı veya saçı koruduğunuda düşünüyorum sadece bırakınca etki gidiyor sihirli bir büyü kayboluyor.
Kafein losyon hazırlayıp kullanacağım bakalım sonuçlar nasıl olur.
Spiro losyon nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt