Saçlı deride sedef hastalığı nasıl geçer?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 231
  • Cevap 2

Saçlı deride sedef hastalığı nasıl geçer?

1
Saç derisinde sedef hastalığı var. Bu şekilde saçlı derisi sedef hastalığı ile ilgili sorunları olan çözüm bulan sedef hastalığını önlemesinde çözüm bulan birisi varsa öneri bekliyorum. Arkadaşlar çözüm önerisi için şimdiden çok teşekkür ediyorum çok defa bir çok ürünler kullandım Kantaron yağı gibi bazı farklı şampuanlar genel olarak bir çözüm olmadı. [ATTACH type="full"]2510[/ATTACH][ATTACH type="full"]2511[/ATTACH][ATTACH type="full"]2512[/ATTACH]
2 6
1
Kantaron yağı kullandınız mı?
O

omerkoc

Üye
Saç derisinde sedef hastalığı var. Bu şekilde saçlı derisi sedef hastalığı ile ilgili sorunları olan çözüm bulan sedef hastalığını önlemesinde çözüm bulan birisi varsa öneri bekliyorum. Arkadaşlar çözüm önerisi için şimdiden çok teşekkür ediyorum çok defa bir çok ürünler kullandım Kantaron yağı gibi bazı farklı şampuanlar genel olarak bir çözüm olmadı.
saçlıderi hastalık.jpg
sedef hastalığı.jpg
sedef.jpg

H

Huntell

Üye
İleri derece egzama var salisilik asit içeren şampuanlar çözüm olabilir selyum tarzı yada sebirox şampuan, katran sabunu olabilir. Saç derisini nemli tutmak düzenli 2 güne 1 saç bakımı yapmak gerekir.

B

Baştürk

Üye
Kantaron yağı kullandınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
62
Çevrim içi ziyaretçiler
134
Toplam ziyaretçi
196

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt