A
Analist
Üye
Beyler yaşım 25 üç yıldır saçlarımda aşırı dökülme var saçlarımı ıslatıp lavaboda taradığımda 70 80 saç teli dökülüyor saçlarımın yanları resmen açılmaya başladı gittikçe tepelere doğru ilerleme var önlerde deride kök bile kalmadı gerideki saçları ileri doğru atmasam orası kel görüncek saçları ne sağa atabiliyorum ne sola o tarafa atsam yan taraf açılıyor psikoljkmen rahatsız ediyor bu durum, önlerimi gerideki saçlar ile kapatabiliyorum ama ileride kapatamayabilirim... Haftada 2 gün saçlarımı clear saç dökülmelerine karşı olanla yıkarım sonra fön makinesini hafif ayarda çalıştırarak kuruturum ve her sabah işe gitmeden önce saçlarımıdüzelterek giderim saçlarım cansız kuru gibi eskiden traş olduktan sonra saçlarım çok hızlı ve sağlıklı gür çıkardı şimdi yavaş ve sağlıklı çıkmamaya başladı ve çok kırık var seyrekleşme olacak doktora falanmı gitsem uzman kişilerden ve sizden bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sağolun. Babamın saçları 35 yaşına kadar vardı sonraki yıllarda döküldü, dayılarımın hepsinin saçı var. Tahminen benim saçlarda dökülecek gibi ne yapabilirim neler önerirsiniz sizlerin kullandığı işe yarar neler var cevaplarsanız çok sevinirim.