Saclarımı kaybediyorum

• Konuyu başlatan Mett
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 672
  • Cevap 11

Saclarımı kaybediyorum

1
Cümleten herkese selamunaleyküm aranıza yeni katıldım belki eski forumlardan olan arkadaslar vardır 15 seneye dayanaıyor gecmisimiz [IMG]https://www.sacimindoktoru.com/images/smilies/smile.png[/IMG] . Arkadaslar ben 33 yasındayım 19 yasindan beri forumlari takip ettim cok fazla urun kullandım ama su 6 senedir sadece minox ile devam ediyorum daha evveliyatinda finasterid dahil olmak uzere finasterid araliksiz 7 sene kullandım . Cok fazla urun kullandim ama suanda sadece minox forte kullaniyorum sabahlari 5 doz aksam yok . Saclarim kotu arkadaslar minoxta etkisini yitirdi artık 5 6 senedir ayni minoxla devam ediyorum. Finasterid kullanmayacagım 7 sene kullandım. Yeni losyonlar okudum ama biraz bilgi verebilirmisiniz ne kullanayım 5 senedir hic bakmıyorum forumlara.resim ekledim.. [URL]https://www.hizliresim.com/zgjatee[/URL]
11 6
1
[QUOTE="Synergy, post: 1702, member: 30"] Losyonları kullanıyorum topikal kullanım oral kullanıma göre daha az etkili olur deriden daha fazla geçirmek için dermaroller yada masaj yaparak losyonları sürmek biraz daha etkili olabiliyor. Topikal olarak 6 ay ve daha fazla süre kullanmak gerek önerim sabah finasterid prednol losyon ile akşam finasterid estradiol losyon kullanmak, estradiol için divina içinde progestan hormonuna bulunur ek olarak magnezyum malat, d vitamini, biotin iyi bir destek sağlayabilir. Losyon tarifleri sabit konuda var. [/QUOTE] Sagolasin bu finasterid prednol losyonu bulabilirmiyim satisi varmidir
M

Mett

Üye
Cümleten herkese selamunaleyküm aranıza yeni katıldım belki eski forumlardan olan arkadaslar vardır 15 seneye dayanaıyor gecmisimiz
smile.png
. Arkadaslar ben 33 yasındayım 19 yasindan beri forumlari takip ettim cok fazla urun kullandım ama su 6 senedir sadece minox ile devam ediyorum daha evveliyatinda finasterid dahil olmak uzere finasterid araliksiz 7 sene kullandım . Cok fazla urun kullandim ama suanda sadece minox forte kullaniyorum sabahlari 5 doz aksam yok . Saclarim kotu arkadaslar minoxta etkisini yitirdi artık 5 6 senedir ayni minoxla devam ediyorum. Finasterid kullanmayacagım 7 sene kullandım. Yeni losyonlar okudum ama biraz bilgi verebilirmisiniz ne kullanayım 5 senedir hic bakmıyorum forumlara.resim ekledim..

https://www.hizliresim.com/zgjatee

D

dursun

Üye
Hocam geçmiş olsun bende solgar biotin kullanıyorum

Synergy

Synergy

Moderatör
Öncelikle hoşgeldin foruma bizimde geçmişimiz cilthekimi ilk kurulduğu yıllara dayanıyor. Saç dökülmesi oral finasterid ve minoxidil ile uzun yıllar korunamıyor kiminde etki etmiyor kimisinde etkisi azalarak etki etmemeye başlıyor. Oral kullanım bir takım sıkıntılar ortaya çıkarabiliyor en etkili estradiol yada progesteron losyonlar var bunlar dermaroller ile kullanımı daha etkili olur hormonel içerik dokularda DHT oluşumunu azaltıyor. Saç derisinde kızarıklık oluşmuş dermaroller mi kullandın?

M

Mett

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hoşgeldin foruma bizimde geçmişimiz cilthekimi ilk kurulduğu yıllara dayanıyor. Saç dökülmesi oral finasterid ve minoxidil ile uzun yıllar korunamıyor kiminde etki etmiyor kimisinde etkisi azalarak etki etmemeye başlıyor. Oral kullanım bir takım sıkıntılar ortaya çıkarabiliyor en etkili estradiol yada progesteron losyonlar var bunlar dermaroller ile kullanımı daha etkili olur hormonel içerik dokularda DHT oluşumunu azaltıyor. Saç derisinde kızarıklık oluşmuş dermaroller mi kullandın?
Yok dermaroller kullanmıyorum eskiden kullanmistim tekrar denemeyi dusunuyorum. Aynen cilthekiminden gelmeyim bende modlukta yaptim kim oldugumu soylemeyim :) dedigin losyonlari ilk defa duydum kullaniyormusun ? Etkisi nedir ?

Alperen

Alperen

Üye
Yok dermaroller kullanmıyorum eskiden kullanmistim tekrar denemeyi dusunuyorum. Aynen cilthekiminden gelmeyim bende modlukta yaptim kim oldugumu soylemeyim :) dedigin losyonlari ilk defa duydum kullaniyormusun ? Etkisi nedir ?
Merak ettim kimsiniz :)

Alperen

Alperen

Üye
Synergy

Synergy

Moderatör
Losyonları kullanıyorum topikal kullanım oral kullanıma göre daha az etkili olur deriden daha fazla geçirmek için dermaroller yada masaj yaparak losyonları sürmek biraz daha etkili olabiliyor. Topikal olarak 6 ay ve daha fazla süre kullanmak gerek önerim sabah finasterid prednol losyon ile akşam finasterid estradiol losyon kullanmak, estradiol için divina içinde progestan hormonuna bulunur ek olarak magnezyum malat, d vitamini, biotin iyi bir destek sağlayabilir. Losyon tarifleri sabit konuda var.

M

Mett

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M

Mett

Üye
Losyonları kullanıyorum topikal kullanım oral kullanıma göre daha az etkili olur deriden daha fazla geçirmek için dermaroller yada masaj yaparak losyonları sürmek biraz daha etkili olabiliyor. Topikal olarak 6 ay ve daha fazla süre kullanmak gerek önerim sabah finasterid prednol losyon ile akşam finasterid estradiol losyon kullanmak, estradiol için divina içinde progestan hormonuna bulunur ek olarak magnezyum malat, d vitamini, biotin iyi bir destek sağlayabilir. Losyon tarifleri sabit konuda var.
Sagolasin bu finasterid prednol losyonu bulabilirmiyim satisi varmidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
47
Çevrim içi ziyaretçiler
80
Toplam ziyaretçi
127
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt