Saçlarımı kaybediyorum kel mi kalıcam?

• Konuyu başlatan egemen41
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 471
  • Cevap 4

Saçlarımı kaybediyorum kel mi kalıcam?

1
Özür dilerim konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Bugün berbere gittim ve berber bana saçlarımın güçsüz olduğunu söyledi, yanlarında gerileme olacak gibi duruyor ve saçımın ilerde döküleceğini söyledi yaşım daha 15 sizce ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.
4 6
1
Bildiğiniz ve etkili bir marka varmı dayılarım da kel genetik ise işe yarar mı ?
E

egemen41

Üye
Özür dilerim konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Bugün berbere gittim ve berber bana saçlarımın güçsüz olduğunu söyledi, yanlarında gerileme olacak gibi duruyor ve saçımın ilerde döküleceğini söyledi yaşım daha 15 sizce ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.

L

Levent

Üye
Korkma kardeşim saçların belkide ince telli berberin söylemesi ile bir yere varilmaz

crown

crown

Üye
İnşallah kalmazsın Şampuan sabun ne kullanıyorusn

N

NoBald

Üye
Saç güçlendirici losyonlar, kremler, fısfıslar var. Endişelenme hemen.

E

egemen41

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğiniz ve etkili bir marka varmı dayılarım da kel genetik ise işe yarar mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
49
Çevrim içi ziyaretçiler
77
Toplam ziyaretçi
126
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt