Saçlarım tepesi seyreldi açılmalar başlamış

• Konuyu başlatan Alcapone
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 396
  • Cevap 4

Saçlarım tepesi seyreldi açılmalar başlamış

1
Merhabalar 27 yaşındayım saçlarımda uzun bir süredir dökülmeler vardı çok ciddiye almıyordum normal dökülmeler zannediyordum ama durum öyle değilmiş geçen berbere gittiğimde kuaför kafamın üstüne ayna tutunca fark ettim bugünde eve geldiğimde kafamın ütüne baktım durum vahim. Tam tepesinde açıklık ve seyrelme oluşmuş ama kellik gibi çok ciddi boyutta değil saç derisi ve incelemeler bariz belli oluyor. Önlerinde çok ciddi bir açıklık yok ama yanlar açılcak gibi inceldi şimdiden nasıl bir önlem almam gerekir ilerde ciddi bir açıklık olmaması için? Doktora gitmeyi düşünüyorum ama giden arkadaşların yorumlarını okudum minoxil Forte yazıp gönderiyormuş yazmışlar. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
4 6
1
Saçlarınızı hangi şampuan ile yıkıyorsunuz. Şampuan seçimine ne kadar önem veriyorsunuz
A

Alcapone

Üye
Merhabalar 27 yaşındayım saçlarımda uzun bir süredir dökülmeler vardı çok ciddiye almıyordum normal dökülmeler zannediyordum ama durum öyle değilmiş geçen berbere gittiğimde kuaför kafamın üstüne ayna tutunca fark ettim bugünde eve geldiğimde kafamın ütüne baktım durum vahim. Tam tepesinde açıklık ve seyrelme oluşmuş ama kellik gibi çok ciddi boyutta değil saç derisi ve incelemeler bariz belli oluyor. Önlerinde çok ciddi bir açıklık yok ama yanlar açılcak gibi inceldi şimdiden nasıl bir önlem almam gerekir ilerde ciddi bir açıklık olmaması için? Doktora gitmeyi düşünüyorum ama giden arkadaşların yorumlarını okudum minoxil Forte yazıp gönderiyormuş yazmışlar. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

M

mustafaa

Üye
Abicim fotoğraf eklersen daha rahat yardımcı olur bilgiler abiler

crown

crown

Üye
Umarım saçlarında genetik dökülme mevcut değildir

crown

crown

Üye
Kardeşim şimdi siz öncelikle lavaboda bir ayna karşısına geçip ışık altında saçlarınıza bakın farklı görünüyor mu ince bu çok önemli

Alperen

Alperen

Üye
Saçlarınızı hangi şampuan ile yıkıyorsunuz. Şampuan seçimine ne kadar önem veriyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
47
Toplam ziyaretçi
77
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt