Saçlarım seyreliyor yardımcı olacak var mı?

• Konuyu başlatan passion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 410
  • Cevap 4

Saçlarım seyreliyor yardımcı olacak var mı?

1
Merhabalar bir bayan olarak 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepe bölgem iyice seyreldi o kadar inceldiki saçlarımı taramaya korkar oldum evden çıkamıyorum. :(Saçlarımın bu hali beni çok etkiledi hayata küsmüş biri olmaya başladım. Hiç umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelmiş yerler eski haline gelmiyor kalınlaşsın diye biotin aldım fayda etmedi. Eski haline gelmiyor artık bence. Bu forumda yardımcı olacak var mı belki bama umut olur diye bu konuyu açtım. Hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar seyrek yerleri gürleşen kapanan bi bayan gördünüz mü?
4 6
1
[QUOTE="Nilay, post: 4283, member: 252"] Benim tanıdığım bi kız arkadaşım beş bin civarı bi paraya saç ektirdi, erkek tipi dökülmesi vardı, çok başarılı oldu. Herşeyin çaresi var üzülmeyin [/QUOTE] Kafasını kazıtmadan mı ekim yapıldı acaba
P

passion

Üye
Merhabalar bir bayan olarak 14 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve tepe bölgem iyice seyreldi o kadar inceldiki saçlarımı taramaya korkar oldum evden çıkamıyorum. :(Saçlarımın bu hali beni çok etkiledi hayata küsmüş biri olmaya başladım. Hiç umudum kalmadı saça dair dökülen seyrelmiş yerler eski haline gelmiyor kalınlaşsın diye biotin aldım fayda etmedi. Eski haline gelmiyor artık bence. Bu forumda yardımcı olacak var mı belki bama umut olur diye bu konuyu açtım. Hiç etrafınızda saçları bariz bi şekilde seyrelmiş olup tekrar seyrek yerleri gürleşen kapanan bi bayan gördünüz mü?

K

Keltoş

Üye
Doktora muayene olmaya gitmediniz mi hiç?

N

Nilay

Üye
Benim tanıdığım bi kız arkadaşım beş bin civarı bi paraya saç ektirdi, erkek tipi dökülmesi vardı, çok başarılı oldu. Herşeyin çaresi var üzülmeyin

N

Nur

Üye
Canım karanfil kürünü araştırmanı tavsiye ederim. Saçı gürlestiriyor mu bilmem de dökülmeyi durduruyor deneyenler yazmış

P

passion

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim tanıdığım bi kız arkadaşım beş bin civarı bi paraya saç ektirdi, erkek tipi dökülmesi vardı, çok başarılı oldu. Herşeyin çaresi var üzülmeyin
Kafasını kazıtmadan mı ekim yapıldı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt