Saçlarım dökülüyor tepe bölgem açılmış

• Konuyu başlatan pavlopetrovic
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 356
  • Cevap 3

Saçlarım dökülüyor tepe bölgem açılmış

1
Merhaba arkadaşlar daha 18 yaşındayım ve saçımın ön tarafından sadece belli bir yerden saç derim gözüküyor sanki dökülecek gibi bir kaygıya giriyorum. Saçlarım ince telli olduğundan hemen fark ediliyor. Psikolojim çok bozuluyor orayı gördükçe. Bir tavsiyesi olan var mı lütfen?
3 6
1
doktora git bizim bileceğimiz şey değil kesin tanıyı doktor söyler
P

pavlopetrovic

Üye
Merhaba arkadaşlar daha 18 yaşındayım ve saçımın ön tarafından sadece belli bir yerden saç derim gözüküyor sanki dökülecek gibi bir kaygıya giriyorum. Saçlarım ince telli olduğundan hemen fark ediliyor. Psikolojim çok bozuluyor orayı gördükçe. Bir tavsiyesi olan var mı lütfen?

L

Levent

Üye
Dostum Merhaba bende senin yaşlarında çok kaygilanmistim, sahte şampuan kullanımına denk geldim saçların çok dökülmüştü, saçının resmini gorebilirmiyim

crown

crown

Üye
Şampuan olarak hangi markayı kullanıyorsun.

K

Kemal88

Üye
doktora git bizim bileceğimiz şey değil kesin tanıyı doktor söyler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
110

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt