Saçlarım dökülüyor inceldi yardım

• Konuyu başlatan burakal
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 355
  • Cevap 2

Saçlarım dökülüyor inceldi yardım

1
slm arkadaşlar 21 yaşındayım ve saçımın ön tarafları seyrelip dökülmeye başladı yanlarında açılmalar var çevremdekiler kardeşim saçlarım gidecek genetik diyorlar kafaya takmaya başladım anne ve baba tarafında kellik var ama mesela babamın 24 yaşındayken saçları gürmüş dökülmesi yokmuş ama benim bu yaşta niye seyrelip dökülüyor anlamadım. saçlarımı 2 günde bir ılık suyla şampuanla yıkarım sonra soğuk suyla masaj yaparak yıkarım ama abartıcı değil, yardım edin arkadaşlar yaklaşık 1 yıl öncesine böyle birşey yoktu, saçlar böyle giderse dökülmeye devam ederse 30 bulmadan kel olacamı sanıyorum genç yaşımda saçımın ön tarafı kel kalacak ne yapmalıyım.
2 6
1
Saç durumunuzu görmeden birşey diyemeyiz
B

burakal

Üye
slm arkadaşlar 21 yaşındayım ve saçımın ön tarafları seyrelip dökülmeye başladı yanlarında açılmalar var çevremdekiler kardeşim saçlarım gidecek genetik diyorlar kafaya takmaya başladım anne ve baba tarafında kellik var ama mesela babamın 24 yaşındayken saçları gürmüş dökülmesi yokmuş ama benim bu yaşta niye seyrelip dökülüyor anlamadım. saçlarımı 2 günde bir ılık suyla şampuanla yıkarım sonra soğuk suyla masaj yaparak yıkarım ama abartıcı değil, yardım edin arkadaşlar yaklaşık 1 yıl öncesine böyle birşey yoktu, saçlar böyle giderse dökülmeye devam ederse 30 bulmadan kel olacamı sanıyorum genç yaşımda saçımın ön tarafı kel kalacak ne yapmalıyım.

L

Levent

Üye
Saçlarınızın fotoğralarını görebilmemiz mümkün mü? İnceldiğini nasıl farkettiniz

L

lastmorn

Üye
Saç durumunuzu görmeden birşey diyemeyiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
26
Çevrim içi ziyaretçiler
38
Toplam ziyaretçi
64

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt