Saçlarım dökülüyor bu saçı dutasterid mi finasterid mi kurtarır?

• Konuyu başlatan muratti
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 537
  • Cevap 3

Saçlarım dökülüyor bu saçı dutasterid mi finasterid mi kurtarır?

1
Selamlar foruma yeni üye oldum bazı konulara yabancıyım. Resimde gördüğünüz üzere saçımın tepesi açılıyor bu saç için dutasterid kullanmayı düşünüyorum ama kullanım sıklığına karar veremedim. İki günde bir uygun olur mu acaba bir yere kadar taşıyıp sonra estradiol losyona geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. [ATTACH type="full" alt="Saçlarım dökülüyor bu saçı dutasterid mi finasterid mi kurtarır"]1666[/ATTACH]
3 6
1
[QUOTE="crown, post: 5117, member: 23"] neden finasterid boşversin ki? [/QUOTE] Finasterid tepeyi kapatması bir yılı buluyor belki etkide etmeyebilir ama dutasterid daha kısa sürede olumlu sonuç verebilir.
M

muratti

Üye
Selamlar foruma yeni üye oldum bazı konulara yabancıyım. Resimde gördüğünüz üzere saçımın tepesi açılıyor bu saç için dutasterid kullanmayı düşünüyorum ama kullanım sıklığına karar veremedim. İki günde bir uygun olur mu acaba bir yere kadar taşıyıp sonra estradiol losyona geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz.

Saçlarım dökülüyor bu saçı dutasterid mi finasterid mi kurtarır

C

Chemist

Üye
Finasteridi boşver dutasterid ile kolaylıkla toplar bu bu saçlar. En az 6 ay kullanman gerek.

crown

crown

Üye
neden finasterid boşversin ki?

C

Chemist

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt