Soru Saçlarım çok seyrek ve ince telli ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan AhmetCAN
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 192
  • Cevap 3

Saçlarım çok seyrek ve ince telli ne yapmalıyım?

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarım ince telli ve hacimsiz, ayrıca saç derimde sürekli kepek sorunu yaşıyorum. Dışarıda bazı kişilerin saçları dikkatimi çekiyor, ne sprey kullanıyorlar ne de rüzgarda bozuluyor. Saçları parlak, canlı ve bir bütün halinde duruyor. Ben de saçlarımın öyle görünmesini istiyorum. Şu an saçlarımın telleri ayrı ayrı duruyor ve cansız görünüyor. Bunun için ne yapabilirim, yardımcı olabilecek var mı?
3 6
1
Merhaba, hocam ketoral kremi tam olarak nasıl kullanmam gerektiğini açıklama şansınız var mı? Ayrıca, bu kremi eczanelerden mi temin edebiliyoruz?
A

AhmetCAN

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarım ince telli ve hacimsiz, ayrıca saç derimde sürekli kepek sorunu yaşıyorum. Dışarıda bazı kişilerin saçları dikkatimi çekiyor, ne sprey kullanıyorlar ne de rüzgarda bozuluyor. Saçları parlak, canlı ve bir bütün halinde duruyor. Ben de saçlarımın öyle görünmesini istiyorum. Şu an saçlarımın telleri ayrı ayrı duruyor ve cansız görünüyor. Bunun için ne yapabilirim, yardımcı olabilecek var mı?

C

cedkan

Üye
Ben de benzer bir sorun yaşıyordum ve defne sabunu bu duruma çözüm oldu. Ancak, sabunu iyi durulamazsanız seboreyi tetikleyebilir. Ben de bu sorunu yaşadım, hatta şampuana geçtim ve bir ay boyunca saçlarım daha da kötüleşti. Şimdi tekrar defne sabunu kullanıyorum ve iyice duruladığımda saçlarım harika görünüyor.

B

Bedevi

Üye
Eğer saçlarınızın hacimli görünmesini ve şeklinin bozulmamasını istiyorsanız, Ketoral krem kullanabilirsiniz, denedim ve işe yarıyor.

A

AhmetCAN

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, hocam ketoral kremi tam olarak nasıl kullanmam gerektiğini açıklama şansınız var mı? Ayrıca, bu kremi eczanelerden mi temin edebiliyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt