Saçlarım çok dökülüyor

• Konuyu başlatan Kemal
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 187
  • Cevap 1

Saçlarım çok dökülüyor

1
Son birkaç aydır günde muhtemelen 500 saç teli kaybediyorum. Bu normal saç dökülmesi olabilir mi? Normal saç dökülmesi bu kadar olabilir mi? Yoksa normal dökülme mi? Yani daha bu sabah saçımı taradığımda saydım, 115'e yakın tel geldi, saçlarım her taraftan incelmeye başladı. Geçen yıla göre baya genel seyrelme var genetik dökülme mi yoksa sadece hızlı saç dökülmesi mi, her gün çok fazla saç kaybediyorum sizce ne yapmalıyım.
1 6
1
Genetik dökülme olduğunu düşünüyorsan finasterid kullanmaya başla derim
K

Kemal

Üye
Son birkaç aydır günde muhtemelen 500 saç teli kaybediyorum.

Bu normal saç dökülmesi olabilir mi? Normal saç dökülmesi bu kadar olabilir mi? Yoksa normal dökülme mi?

Yani daha bu sabah saçımı taradığımda saydım, 115'e yakın tel geldi, saçlarım her taraftan incelmeye başladı. Geçen yıla göre baya genel seyrelme var genetik dökülme mi yoksa sadece hızlı saç dökülmesi mi, her gün çok fazla saç kaybediyorum sizce ne yapmalıyım.

K

kelboy

Üye
Genetik dökülme olduğunu düşünüyorsan finasterid kullanmaya başla derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
3
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt