Saçlarım çok dökülüyor ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan rahman07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 397
  • Cevap 2

Saçlarım çok dökülüyor ne yapmalıyım?

1
Merhaba abilerim başlıkta belirttiğim gibi saçlarımda çok dökülme var ilerki yaşlarda kel kalma durumum var bana tarafı hepsi kel şimdi bende saçlarımın dökülmesini önlemek için tedaviye başlama istiyorum. Ön taraf saçlarım seyrelmeler olunca bende başladım arayış içine. Bazı günler saçlarımda aşırı yağlanma oluyor ışıl altında saç derim parlıyor. Doktora gittim bana bepanthen ve evigen ampul verdi kabuklanma olduğunu söyleyip sebamed şampuan yazdı. Dökülme halen devam ediyor bazen çok kaşınıyor. Saçlarımı düzenli olarak şampuanla yıkıyor clear kullanıyorum yağlanma devam ediyor. Sizden tavsiye bekliyorum ne yapmam lazım saçları kurtarabilir miyim ? Saçı çok yıkamak ve stresli olmak saçlara zarar verir mi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2 6
1
Resim ekleyecem en kısa zamanda
R

rahman07

Üye
Merhaba abilerim başlıkta belirttiğim gibi saçlarımda çok dökülme var ilerki yaşlarda kel kalma durumum var bana tarafı hepsi kel şimdi bende saçlarımın dökülmesini önlemek için tedaviye başlama istiyorum. Ön taraf saçlarım seyrelmeler olunca bende başladım arayış içine. Bazı günler saçlarımda aşırı yağlanma oluyor ışıl altında saç derim parlıyor. Doktora gittim bana bepanthen ve evigen ampul verdi kabuklanma olduğunu söyleyip sebamed şampuan yazdı. Dökülme halen devam ediyor bazen çok kaşınıyor. Saçlarımı düzenli olarak şampuanla yıkıyor clear kullanıyorum yağlanma devam ediyor. Sizden tavsiye bekliyorum ne yapmam lazım saçları kurtarabilir miyim ? Saçı çok yıkamak ve stresli olmak saçlara zarar verir mi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Saçlarınızın son halini buraya atın bakalım

R

rahman07

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resim ekleyecem en kısa zamanda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
89
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt