Saçkırana çözüm bulan var mı?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 201
  • Cevap 4

Saçkırana çözüm bulan var mı?

1
Beyler bu illet hastalıktan nasıl kurtulacağım saçma bir kere bulaştı sürekli her tarafta yayılmaya başladı ailemde de yok neden olduğunu bir türlü anlamadım. Bir senedir saçkıranla uğraşıyorum. Kortizon iğneleri ve kremleri kullandım fakat fayda sağlamadı. Bu konuda önerileriniz var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
4 6
1
[USER=778]@Wilpur[/USER], dostum yeni PRP tedavileri var özellikle bu alanda uzman doktorlara git arkadaşım yaptırıyor saçlar tamamen kapanmaya başladı.
O

omerkoc

Üye
Beyler bu illet hastalıktan nasıl kurtulacağım saçma bir kere bulaştı sürekli her tarafta yayılmaya başladı ailemde de yok neden olduğunu bir türlü anlamadım. Bir senedir saçkıranla uğraşıyorum. Kortizon iğneleri ve kremleri kullandım fakat fayda sağlamadı. Bu konuda önerileriniz var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alperen

Alperen

Üye
Unilever şampuan kullanmayın İsraile hizmet eden her türlü şampuan dan uzak durun

P

Pakito

Üye
Bende de bi ara sakalda çıktı, aynı senin gibi ilaç falan kullanıyordum ama bu sorun nedeniyle hep tıraş oldum. Mevcut tedaviler pek işe yaramadı. 3-4 sene boyunca günlük tıraş oldum, sonra sakallarımı uzattım. Sorun tamamen çözülmese de oldukça iyileşti. Tedavilerle göremediğim iyileşmeyi kendiliğinden gördüm.

life

life

Üye
Hastane'de cilt hekimleri bu gibi tedaviler için kortizonlu iğne veriyor, saçlarda para gibi dökülme için.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
@Wilpur, dostum yeni PRP tedavileri var özellikle bu alanda uzman doktorlara git arkadaşım yaptırıyor saçlar tamamen kapanmaya başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt