Saçımdan Eksilmeyen Kepek Yağlanma

• Konuyu başlatan Alonso47
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 382
  • Cevap 4

Saçımdan Eksilmeyen Kepek Yağlanma

1
Arkadaşlar havalar sıcak olduğundan saçımda bitmeyen bir yağlanma ve kepek var, her gün saçımı yıkıyorum akşama geri yağlanıyor artık bıktım ama gitmiyor bu lanet şey bugün yıkasam yarın gene çıkıyor saçlarımı kestirdim kısalttım yok geçmiyor hala çıkıyor. Özellikle alnında aşırı yağlanma sorunı var sanırım genetik babamın da aynı şekilde yağlanması oluyor. Geçen sene sınav vardı ailem stresden olduğunu demişti fakat sınavda bitti şuan stres yapacağım hiç bir şey yok fakat hala kepeklenme olmaya devam ediyor tecrübesi olan varsa yazabilirmi? Lütfen yardıma ihtiyacım var.
4 6
1
Kükürtlü sabun iyi diyorlar.
A

Alonso47

Üye
Arkadaşlar havalar sıcak olduğundan saçımda bitmeyen bir yağlanma ve kepek var, her gün saçımı yıkıyorum akşama geri yağlanıyor artık bıktım ama gitmiyor bu lanet şey bugün yıkasam yarın gene çıkıyor saçlarımı kestirdim kısalttım yok geçmiyor hala çıkıyor. Özellikle alnında aşırı yağlanma sorunı var sanırım genetik babamın da aynı şekilde yağlanması oluyor. Geçen sene sınav vardı ailem stresden olduğunu demişti fakat sınavda bitti şuan stres yapacağım hiç bir şey yok fakat hala kepeklenme olmaya devam ediyor tecrübesi olan varsa yazabilirmi? Lütfen yardıma ihtiyacım var.

S

Slience

Üye
Şampuanı değiştir, bir de saçını çok sık yıkama

D

Drocco

Üye
Sebamed kepeğe karşı etkili şampuan kullan

A

Alonso47

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deneyeceğim fakat kepek değilde egzama ise?

C

Cardozo

Üye
Kükürtlü sabun iyi diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt