Saçımda aşırı derecede kepek var

• Konuyu başlatan burakal
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 428
  • Cevap 5

Saçımda aşırı derecede kepek var

1
Arkadaşlar saçımda çok fazla kepek oluyor hep omuzlarım kepek görüntüsü saçlarımı taradığımda öyle böyle değil çok yoğun saçımı yıkayalı 6 saat oldu şimdi saçımı bir okşadım kepekler pıt pıt dökülüyor kullandığım şampuan panthene kepek saçlar için fayda etmiyor çözüm öneriniz varmı?
5 6
1
[QUOTE="riwer, post: 2264, member: 76"] Konazol şampuan önerebilirim saçımda kepek yağlanma eser kalmadı [/QUOTE] Konazol şampuan kullanıyorum kepek önlemede çok iyi yağlanmayı kesti eskisi gibi kepek olmuyor tek kötü tarafı aşırı kurutma yapıyor
B

burakal

Üye
Arkadaşlar saçımda çok fazla kepek oluyor hep omuzlarım kepek görüntüsü saçlarımı taradığımda öyle böyle değil çok yoğun saçımı yıkayalı 6 saat oldu şimdi saçımı bir okşadım kepekler pıt pıt dökülüyor kullandığım şampuan panthene kepek saçlar için fayda etmiyor çözüm öneriniz varmı?

T

tiger

Üye
İçeriğinde kimyasal özlü yumuşatıcılı şampuanlar kullanma sabun kullan ılık suyla iyice durulama yap çok sık saç yıkama ve çok sıcak su kullanma

E

efealc34

Üye
Bioblas Zınc Pyrıtıon şampuanını kesinlikle tavsiye ederim. Uzun süredir ben de aynı sorunu yaşıyordum daha sonra dost tavsiyesiyle bu şampuanı kullanmaya başladım kısa sürede olumlu sonuç aldım. Fiyatı da gayet makul 25 Tl ydi sanırım. Alınabilir bir ürün.

R

Riwer

Üye
Konazol şampuan önerebilirim saçımda kepek yağlanma eser kalmadı

lusyus

lusyus

Üye
Çok sıcak su ile saçlarınızı yıkamayın, saçlarında aşırı kepek olanlar 3 güne 1 ılık su ile aspirinli şampuan deneyebilir, yıkamadan sonra saçları iyi durulama şampuan kalıntısı bırakmamak gerekir.

B

burakal

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konazol şampuan önerebilirim saçımda kepek yağlanma eser kalmadı
Konazol şampuan kullanıyorum kepek önlemede çok iyi yağlanmayı kesti eskisi gibi kepek olmuyor tek kötü tarafı aşırı kurutma yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt