Soru Saçım yanlardan açılıyor ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan umitsari
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 379
  • Cevap 3

Saçım yanlardan açılıyor ne yapmalıyım?

1
Selam herkese ben 17 yaşındayım 5 6 aydır fark ettiğim saç dökülmesi gözüme çarpmaya başladı, ben alışkanlık oldu tik olarak saçımın sol yanıyla çok oynuyorum elimde değil film izlerken oyun felan falan elim hep saçımda ve saçımın sağ yan tarafında hiçbir açıklık yokken sol tarafıyla çok oynadığım için diğer yana göre açıklık faz gerileme olmuş gibi açılma var. Ben geri çıkar diye düşünürken hiç bişey değişmedi açıklık aynı büyüklükte devam ediyor bu yaşta saçımdan olmak istemiyorum lütfen çözüm önerin. Ailemde kel yok babam 50 yaşında ve saçları var hemde gür yani genetik olduğunu düşünmüyorum.
3 6
1
Merhaba arkadaşlar bende de aynı durum var şakaklarım gittikçe gerilemeye devam ediyor ön taraflarda seyrelme oluştu yaşım 24 xpecia tablet kullanıyorum 3 aydır ama zerre faydası yok minoxil kullanmak istemiyorum böyle krem tarzı ürünler var mı kullanımı basit olan?
U

umitsari

Üye
Selam herkese ben 17 yaşındayım 5 6 aydır fark ettiğim saç dökülmesi gözüme çarpmaya başladı, ben alışkanlık oldu tik olarak saçımın sol yanıyla çok oynuyorum elimde değil film izlerken oyun felan falan elim hep saçımda ve saçımın sağ yan tarafında hiçbir açıklık yokken sol tarafıyla çok oynadığım için diğer yana göre açıklık faz gerileme olmuş gibi açılma var. Ben geri çıkar diye düşünürken hiç bişey değişmedi açıklık aynı büyüklükte devam ediyor bu yaşta saçımdan olmak istemiyorum lütfen çözüm önerin. Ailemde kel yok babam 50 yaşında ve saçları var hemde gür yani genetik olduğunu düşünmüyorum.

Alperen

Alperen

Üye
Merhaba Ümit

Saç dökülmesi için bugüne kadar herhangi bir tedavi şampuan kullanımı yaptın mı?

M

Math

Üye
Ben anlamam da çekiştirdiğin içinse oynama saçınla

B

Baki

Üye
Merhaba arkadaşlar bende de aynı durum var şakaklarım gittikçe gerilemeye devam ediyor ön taraflarda seyrelme oluştu yaşım 24 xpecia tablet kullanıyorum 3 aydır ama zerre faydası yok minoxil kullanmak istemiyorum böyle krem tarzı ürünler var mı kullanımı basit olan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt