Saç yıkama sıklığı ne olmalı?

• Konuyu başlatan Orhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 332
  • Cevap 3

Saç yıkama sıklığı ne olmalı?

1
Arkadaşlar saçlarımızı ne sıklıkta yıkamamız gerekiyor mesela siz saçlarınızı haftada kaç defa yıkarsınız? Mesela sabah akşam olmak üzere günde 2 defa saçları yıkamak zarar verir mi? Konu ile ilgili internette araştırma yaptım ama net bir fikir sahibi olamadım. Kimisi her gün saç yıkamanın saç derisindeki pH dengesini bozduğunu yazmış kimisi haftada iki defa yıkamak yeterli kimisi de her gün yıkanmaz demiş. Sizce saç yıkama sıklığı ne olmalı? Günde 2 defa yıkamak zararlı mı?
3 6
1
Hergün saç yıkanmasını doğru bulmuyorum iyi birşey değil.
O

Orhan

Üye
Arkadaşlar saçlarımızı ne sıklıkta yıkamamız gerekiyor mesela siz saçlarınızı haftada kaç defa yıkarsınız? Mesela sabah akşam olmak üzere günde 2 defa saçları yıkamak zarar verir mi? Konu ile ilgili internette araştırma yaptım ama net bir fikir sahibi olamadım. Kimisi her gün saç yıkamanın saç derisindeki pH dengesini bozduğunu yazmış kimisi haftada iki defa yıkamak yeterli kimisi de her gün yıkanmaz demiş. Sizce saç yıkama sıklığı ne olmalı? Günde 2 defa yıkamak zararlı mı?

L

lastmorn

Üye
Her gün yıkanabilir saçları çok kurutmayan, doğal içerikli kuru saçlar için olan şampuanlar tercih edilebilir. Yağ, kepek, kaşıntı yada ketokonazol türevi şampuanlar hergün kullanılmamalı.

revivo

revivo

Üye
Saç yıkama şıklığı problem edilecek bir durum değil Hergun duş al bence

M

medusax23

Üye
Hergün saç yıkanmasını doğru bulmuyorum iyi birşey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
92
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt