Saç ve sakal ekimi yaptıranlar yorumları

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 277
  • Cevap 4

Saç ve sakal ekimi yaptıranlar yorumları

1
Günümüzde erkeklerde en sık görülen estetik sorunlarından biri haline gelen saç dökülmesi bazende görülen sakal çıkmaması sorunu bir çok insan için saç, sakal ekimine yöneltmekte son çare olarak ekim operasyonuna başvurmaktadır. Erkeklerde sakal ve bıyıkların çıkmaması önemli sayılabilecek estetiksel bir sorundur saçların yada sakalların seyrek olması veya dökülmesi gibi durumlarda yapılması gereken şey sakal ve bıyık ekimi işlemidir. Sakal ekimi işlemi bıyıklar için de uygulanabilir. Sakallar genetik yada çeşitli sebeplerle çıkmayabilir veya dökülebilir yada geçirilen ameliyat veya yara izi sebebiyle o bölgede sakal kılı çıkmıyordur. Bu genetik sebeplerden kaynaklanabileceği gibi yaşanan bir hastalıkz kaza gibi sebeplerden dolayımda olabilir. Ancak hangi sebeple olursa olsun, erkek estetiğinin ayrılmaz parçası olan sakalların seyrek olması veya dökülmesi oldukça can sıkıcı bir durumdur. Özellikle ara ara dökülerek seyrekleşen sakallar rahatsız edici bir görüntü oluştururlar. Bu yüzden yapılabilecek en etkili mantıklı ve kesin sonuç veren uygulama saç yada sakal ekimi olacaktır. Saç, sakal yada bıyık ekimi yaptıran arkadaşlar forumumuzda konu açabilir bu başlıktan soru sorabilirler.
4 6
1
Akl iyi bir saç ekim merkezi sakal ekimleri sanırım bir tane vardı konuda arayıp bulmak gerek
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Günümüzde erkeklerde en sık görülen estetik sorunlarından biri haline gelen saç dökülmesi bazende görülen sakal çıkmaması sorunu bir çok insan için saç, sakal ekimine yöneltmekte son çare olarak ekim operasyonuna başvurmaktadır. Erkeklerde sakal ve bıyıkların çıkmaması önemli sayılabilecek estetiksel bir sorundur saçların yada sakalların seyrek olması veya dökülmesi gibi durumlarda yapılması gereken şey sakal ve bıyık ekimi işlemidir. Sakal ekimi işlemi bıyıklar için de uygulanabilir. Sakallar genetik yada çeşitli sebeplerle çıkmayabilir veya dökülebilir yada geçirilen ameliyat veya yara izi sebebiyle o bölgede sakal kılı çıkmıyordur. Bu genetik sebeplerden kaynaklanabileceği gibi yaşanan bir hastalıkz kaza gibi sebeplerden dolayımda olabilir. Ancak hangi sebeple olursa olsun, erkek estetiğinin ayrılmaz parçası olan sakalların seyrek olması veya dökülmesi oldukça can sıkıcı bir durumdur. Özellikle ara ara dökülerek seyrekleşen sakallar rahatsız edici bir görüntü oluştururlar. Bu yüzden yapılabilecek en etkili mantıklı ve kesin sonuç veren uygulama saç yada sakal ekimi olacaktır. Saç, sakal yada bıyık ekimi yaptıran arkadaşlar forumumuzda konu açabilir bu başlıktan soru sorabilirler.

Mineral

Mineral

Üye
Benim arkadaşım saç ekimi yaptıracak gelecek hafta bakalım nasıl olucak sonuçlarını paylaşırım kısmetse.

K

Keloş

Üye
Herkese iyi günler, saç ekimi için AKL klinik ile anlaştım, sakalımda da birtakım boşluklar mevcut gitmişken ikisini de aradan çıkarayım dedim. Klinik de her iki işlemin de aynı gün gerçekleştirilebileceğini söylediler. Gördüğüm kadarıyla AKL'de saç ektirenler memnun olduğunu gördüm. Ancak sakal ekimi ile alakalı herhangi bir işlemlerini henşz göremedim. Sizce sakalımdaki boşlukları doldurma işlemini de burada yaptırmalı mıyım, yada önerebileceğiniz yerler var mı teşekkür ederim.

Ö

örken

Üye
Akl başarılı bir merkez yalnız bende sakal ekimlerine hiç denk gelmedim.

R

Racing

Üye
Akl iyi bir saç ekim merkezi sakal ekimleri sanırım bir tane vardı konuda arayıp bulmak gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
74
Toplam ziyaretçi
115

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt