Saç siyahlatan şampuan kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Josepth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 612
  • Cevap 1

Saç siyahlatan şampuan kullananlar yorumları

1
Arkadaşlar merhaba saçlardaki beyazlıkları kapatmak için saç siyahlatan şampuan kullananlar var mı, 3 ayda bir saçları boyama yapıyorum yaklaşık 3 ay beni kurtarıyor ancak saç boyama işlemi biraz uğraştırıcı olduğu için pratik olarak kullanılan saç siyahlatan şampuan kullanmak istiyorum. Hepsiburada ve trendyolda fazlaca yorumlar özellikle dexe ve john frieda saç koyulaştırıcı şampuan kullananlar oldukça fazla bir çok kişi memnun kalmış. Şampuanları ne kadar saçta bekletirseniz o kadar saçlar siyahlar yazmışlar. Bu tip şampuanları kullanım bilgisi verecek arkadaşlardam yorum bekliyorum teşekkürler.
1 6
1
Dexe şampuanı deneyin kullanma talimatında nasıl kullanılacağı yazıyor saçları tam boyamasada kullandıkça saçlar siyahlaşıyor şampuanı ne kadar bekletirsen o kadar çok koyulaşıyor.
J

Josepth

Üye
Arkadaşlar merhaba saçlardaki beyazlıkları kapatmak için saç siyahlatan şampuan kullananlar var mı, 3 ayda bir saçları boyama yapıyorum yaklaşık 3 ay beni kurtarıyor ancak saç boyama işlemi biraz uğraştırıcı olduğu için pratik olarak kullanılan saç siyahlatan şampuan kullanmak istiyorum. Hepsiburada ve trendyolda fazlaca yorumlar özellikle dexe ve john frieda saç koyulaştırıcı şampuan kullananlar oldukça fazla bir çok kişi memnun kalmış. Şampuanları ne kadar saçta bekletirseniz o kadar saçlar siyahlar yazmışlar. Bu tip şampuanları kullanım bilgisi verecek arkadaşlardam yorum bekliyorum teşekkürler.

L

Levent

Üye
Dexe şampuanı deneyin kullanma talimatında nasıl kullanılacağı yazıyor saçları tam boyamasada kullandıkça saçlar siyahlaşıyor şampuanı ne kadar bekletirsen o kadar çok koyulaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
54
Çevrim içi ziyaretçiler
93
Toplam ziyaretçi
147

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt