Saç simülasyonu yorumları

• Konuyu başlatan White
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 648
  • Cevap 3

Saç simülasyonu yorumları

1
Kafaya saç simülasyonu diğer adıyla saç dövmesi yaptıran var mı, nasıl yapılır, kime kaç liraya yaptırdınız? Aynı kola yapılan dövme gibi bişey mi, kalıcı mı oluyor yoksa zamanla yıkadıkça çıkıyor mu, memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar yorumlarını bekliyorum.
3 6
1
Saç simülasyonu yaptırmayın iyi değil saç boyamak saha iyi
W

White

Üye
Kafaya saç simülasyonu diğer adıyla saç dövmesi yaptıran var mı, nasıl yapılır, kime kaç liraya yaptırdınız? Aynı kola yapılan dövme gibi bişey mi, kalıcı mı oluyor yoksa zamanla yıkadıkça çıkıyor mu, memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar yorumlarını bekliyorum.

Alperen

Alperen

Üye
Saç similasyonu son zamanlar sıklaştırma için kullananlar çok fazla daha önce okudugum kadarıyla 3 4 yıl gidiyormuş sanırım, döğme gbi geliyor bana bu durum

S

Sercan

Üye
Saç dövme isinde bilgi almak gercekten zor. Bende arastiriyorum ama cok fazla bilgi yok.

D

Deliefe

Üye
Saç simülasyonu yaptırmayın iyi değil saç boyamak saha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt