Saç prp tedavisi yaptıranlar var mı?

• Konuyu başlatan kelboy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 12

Saç prp tedavisi yaptıranlar var mı?

1
Prp saç tedavisi için forumlarda yorumlara bakıyom kimisi memnun, kimisi işe yaramadı diyor herkesin genetiği farklı ondan demek ki herkes de sonuç vermiyor şöyle bir araştırayım dedim bi kaç yeri aradım fiyatlar çok uçuk düzeyde her yerde değişiyor ama genelde hep pahalı bazı yerler yanında saç mezoterapiside yapıyorlarmış lakin bunun fiyatı daha da pahalıymış bu yüzden sadece prp saç tedavisi yaptırmayı düşünüyorum prp yaptıranlar sürecin nasıl işlediği hakkında bilgilendirme yapabilirler mi toplam kaç seans ve hangi aralıklarla yapılıyor haftada bir kez mi yoksa ayda bir mi? Sormak istediğim birde kafaya ne enjekte ediyorlar içeriğinde ne var mış ağrı sızı oluyor mu kaç saat sürüyor?
12 6
1
2 defa saç ekimi sonrası prp yaptırdım
K

kelboy

Üye
Prp saç tedavisi için forumlarda yorumlara bakıyom kimisi memnun, kimisi işe yaramadı diyor herkesin genetiği farklı ondan demek ki herkes de sonuç vermiyor şöyle bir araştırayım dedim bi kaç yeri aradım fiyatlar çok uçuk düzeyde her yerde değişiyor ama genelde hep pahalı bazı yerler yanında saç mezoterapiside yapıyorlarmış lakin bunun fiyatı daha da pahalıymış bu yüzden sadece prp saç tedavisi yaptırmayı düşünüyorum prp yaptıranlar sürecin nasıl işlediği hakkında bilgilendirme yapabilirler mi toplam kaç seans ve hangi aralıklarla yapılıyor haftada bir kez mi yoksa ayda bir mi? Sormak istediğim birde kafaya ne enjekte ediyorlar içeriğinde ne var mış ağrı sızı oluyor mu kaç saat sürüyor?

crown

crown

Üye
Prp yaptıranlar benim kendi halam genel bir saç dökülmesi mevcut seyrekleşme stres gibi durumlardan dolayı iğneli saçlı derisine tedavi oldu ne yazıkki bir fayda sağlamadı. Ölçümleri nedir ne değildir bilemiyorum

B

BrownKalani1998

Üye
Forumlarda yorumlara bakıyom kimisi memnun, kimisi işe yaramadı diyor herkesin genetiği farklı ondan demek ki herkes de sonuç vermiyor şöyle bir araştırayım dedim bi kaç yeri aradım fiyatlar çok uç uçuk düzeyde her yerde değişiyor ama genelde hep pahalı bazı yerler yanında saç mezoterapiside yapıyorlarmış lakin bunun fiyatı daha da pahalıymış bu yüzden sadece prp saç tedavisi yaptırmayı düşünüyorum prp yaptıranlar sürecin nasıl işlediği hakkında bilgilendirme yapabilirler mi toplam kaç seans ve hangi aralıklarla yapılıyor haftada bir kez mi yoksa ayda bir mi? Sormak istediğim birde kafaya ne enjekte ediyorlar içeriğinde ne var mış ağrı sızı oluyor mu kaç saat sürüyor?
Gerçekten kişiye göre faydası değişiyor, denemeden bilemezsin. İlla ki besliyodur ama belki de istediğin sonucu alamayınca işe yaramadı sanıyorsundur. Ben 2. seansıma gittim Promed, memnunum şu an ama şimdiden bilemiyorum sonuçlarını. Kafaya enjekte ettikleri şey kendi kanın oluyor. Önce küçük bi miktar kan alıyorlar, onu işleyip plazmasını ayrıştırıp (yani sıvı kısmını) kafa derine enjekte ediyorlar. Ortalama 3-6 seans arası diyorlar ama değişebiliyor galiba o. Seanslar 20-30 dk içinde bitiyor. Ayda 2 kere uyguluyorlar bu arada.

rooney43

rooney43

Üye
Gerçekten kişiye göre faydası değişiyor, denemeden bilemezsin. İlla ki besliyodur ama belki de istediğin sonucu alamayınca işe yaramadı sanıyorsundur. Ben 2. seansıma gittim Promed, memnunum şu an ama şimdiden bilemiyorum sonuçlarını. Kafaya enjekte ettikleri şey kendi kanın oluyor. Önce küçük bi miktar kan alıyorlar, onu işleyip plazmasını ayrıştırıp (yani sıvı kısmını) kafa derine enjekte ediyorlar. Ortalama 3-6 seans arası diyorlar ama değişebiliyor galiba o. Seanslar 20-30 dk içinde bitiyor. Ayda 2 kere uyguluyorlar bu arada.
prp yaptırırken iğneler beni çok düşünüdürüyor hocam prp işlemi esnasında acı durumu nasıl oluyor merak ediyorum

B

BrownKalani1998

Üye
prp yaptırırken iğneler beni çok düşünüdürüyor hocam prp işlemi esnasında acı durumu nasıl oluyor merak ediyorum
eğer kan aldırırken sorun yaşamıyorsan PRP yapılırken de çok fazla hissetmezsin. Kan alınırken hissettiğinden fazlası olmuyor. Hafif sızı sadece ve zaten lokal anestezi yapılıyor

lusyus

lusyus

Üye
Evde saç için losyonları deri altına daha fazla iletmek için kendimiz prp yapabileceğimiz bir yöntem varmıdır.

K

kelboy

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@lusyus, dermapen kalem ile losyonları bir miktar deri altına inebilir

M

mustafaa

Üye
K

kelboy

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oral Hint yağından fayda gördünüz mü zarari var mıdır bende ek tedavi olarak düşünüyorum da
Zararını görmedim faydası olduğunu düşünüyorum hint yağı içinde pge2 artırıcı risinoleik asit vardır saç büyümesi için uyarıcı prostaglandin artırıyor

R

Rcyr

Üye
2 defa saç ekimi sonrası prp yaptırdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
39
Toplam ziyaretçi
57
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt