Saç muayenesi

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 270
  • Cevap 1

Saç muayenesi

1
Herkese merhaba. Yaklaşık 26 - 27 yaşlarındayım. Saçım bebekliğimden beri seyrek. Fakat şimdi daha seyrekleşti. Yaklaşık 4 aydır minoxil kullanıyorum. Bir faydasını görmedim. Hatta tam tersi açılma yaptı sanki. Kafa derim aşırı soyuluyor ya da minoxil kalıntıları tam emin olamadım. Fotoğraftaki sizce nedir? Ve minoxili bırakıp saç muayenesi olmak istiyorum. Saç ekimi olmadan mevcut saçı kurtarabilir miyim. Saç dökülmem ne zaman biter. En azından 35 - 40 a kadar saçı tutup öyle ektirme yaptırabilir miyim vb. Saç muayenesi yaptırmak için önerdiğiniz bir yer var mı?[ATTACH type="full"]2334[/ATTACH]
1 6
1
Saç durumunu gösteren foto koyarsan daha doğru yapabiliriz. Saç derisi soyulmasından sorun olmaz minoxil yapar kullanmaya devam et saç döngüsünü hızlandırır dökülmeler seyrelmeler artar bırakırsan hata yapmış olursun
O

omerkoc

Üye
Herkese merhaba. Yaklaşık 26 - 27 yaşlarındayım. Saçım bebekliğimden beri seyrek. Fakat şimdi daha seyrekleşti. Yaklaşık 4 aydır minoxil kullanıyorum. Bir faydasını görmedim. Hatta tam tersi açılma yaptı sanki. Kafa derim aşırı soyuluyor ya da minoxil kalıntıları tam emin olamadım. Fotoğraftaki sizce nedir? Ve minoxili bırakıp saç muayenesi olmak istiyorum. Saç ekimi olmadan mevcut saçı kurtarabilir miyim. Saç dökülmem ne zaman biter. En azından 35 - 40 a kadar saçı tutup öyle ektirme yaptırabilir miyim vb. Saç muayenesi yaptırmak için önerdiğiniz bir yer var mı?
20231127_211452.jpg

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Saç durumunu gösteren foto koyarsan daha doğru yapabiliriz. Saç derisi soyulmasından sorun olmaz minoxil yapar kullanmaya devam et saç döngüsünü hızlandırır dökülmeler seyrelmeler artar bırakırsan hata yapmış olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
19
Çevrim içi ziyaretçiler
30
Toplam ziyaretçi
49

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt