Saç kremi saç döker mi?

• Konuyu başlatan emreural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 246
  • Cevap 2

Saç kremi saç döker mi?

1
Saçlarım eskisi gibi değil çok yıpranmış ve cansız duruyor çocukluk yaşındaki gibi parlak dolgun durmuyor saçlarım 6-7 cm civarı uzunluğunda saç kremi sürüyorum bir sorun olur mu herkes döker falan dipleri tıkar vs diyorlar. Bazen saç spreyi vendon kullanıyorum haliyle yıpranma oluşuyor tedavi olarak estradiol losyon, proscar, tretin krem kullanıyorum.
2 6
1
Saç kremi bir anda zarar vermese bile muhakkak olumsuz etkisini görürsün
E

emreural

Üye
Saçlarım eskisi gibi değil çok yıpranmış ve cansız duruyor çocukluk yaşındaki gibi parlak dolgun durmuyor saçlarım 6-7 cm civarı uzunluğunda saç kremi sürüyorum bir sorun olur mu herkes döker falan dipleri tıkar vs diyorlar. Bazen saç spreyi vendon kullanıyorum haliyle yıpranma oluşuyor tedavi olarak estradiol losyon, proscar, tretin krem kullanıyorum.

K

Kafaya_taktım

Üye
Peki ne zamandir kullaniyosun estradiol losyon proscar tretin krem faydasını gördünmü

T

Taner043

Üye
Saç kremi bir anda zarar vermese bile muhakkak olumsuz etkisini görürsün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt