Saç kırandan kurtulanlar var mı?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 372
  • Cevap 2

Saç kırandan kurtulanlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir saç kıran ile mücadele ediyorum malesef her seferinde sonuç alamıyorum doktora gittim kortizon verdi işe yaramadı minoxidil kullandım etkisi olmadı saçlarımın bir çok yerine yayıldı mecburen belli olmasın diye uzun tutuyorum saçları, saç kıran için sarımsak kullananları duymuştum sarımsağı kesip dökülen yerlere masaj yapar gibi sürünce faydasını görenlerin olduğunu duydum bu yöntemi kullanıp saçkıranda kurtulanlar var mı?
2 6
1
Prp tedavisi yaptır saç kıran için özel karışım uyguluyorlar özel doktora danış
O

omerkoc

Üye
Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir saç kıran ile mücadele ediyorum malesef her seferinde sonuç alamıyorum doktora gittim kortizon verdi işe yaramadı minoxidil kullandım etkisi olmadı saçlarımın bir çok yerine yayıldı mecburen belli olmasın diye uzun tutuyorum saçları, saç kıran için sarımsak kullananları duymuştum sarımsağı kesip dökülen yerlere masaj yapar gibi sürünce faydasını görenlerin olduğunu duydum bu yöntemi kullanıp saçkıranda kurtulanlar var mı?

byburkay

byburkay

Üye
her gece tuzla karıştırıp ezip sürüyoruz inşallah faydası olur

S

Saitama

Üye
Prp tedavisi yaptır saç kıran için özel karışım uyguluyorlar özel doktora danış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
52
Çevrim içi ziyaretçiler
86
Toplam ziyaretçi
138

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt