Soru Saç Kazıtmak Saçı Gürleştirir mi?

• Konuyu başlatan Kami
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 317
  • Cevap 4

Saç Kazıtmak Saçı Gürleştirir mi?

1
Selamlar herkese haftaya saçımı ustura ile kazıtmayı düşünüyorum sizce faydalı olur mu? Saç dökülmesinden ya da saçlarımın seyrekliğinden değil şakak kısmında çok hafif açılma oluştu belki düzelir diye düşünüyorum ama sadece bundan değil tamamen kafamdaki egzamanın artık iyice kafamı acıtmaya, yakmaya başlamasından ötürü kazıtacağım. Sizlere sormak istediğim, saçı ustura ile kazıtmanın bir tehlikesi var mı?
4 6
1
Saçı kökünden alırsan daha gür çıkar diye söylemler mevcut tabii ama yanların açılması genetikle alakalı bir durum.
K

Kami

Üye
Selamlar herkese haftaya saçımı ustura ile kazıtmayı düşünüyorum sizce faydalı olur mu? Saç dökülmesinden ya da saçlarımın seyrekliğinden değil şakak kısmında çok hafif açılma oluştu belki düzelir diye düşünüyorum ama sadece bundan değil tamamen kafamdaki egzamanın artık iyice kafamı acıtmaya, yakmaya başlamasından ötürü kazıtacağım. Sizlere sormak istediğim, saçı ustura ile kazıtmanın bir tehlikesi var mı?

C

Cheesy

Üye
Egzama için faydalı olabilir ama dökülmeye etkisi olmaz

M

MeLBour

Üye
Ben bir sene saç kazıttım inanın hiç faydası yok saçlar dökülmeye devam ediyor

H

Harrison

Üye
Genetik dökülmeyi önleyen ilaç bile çıkmadı hala saç kazıtmanın faydası olacağını düşünenler yoktur sanıyorum

S

Saitama

Üye
Saçı kökünden alırsan daha gür çıkar diye söylemler mevcut tabii ama yanların açılması genetikle alakalı bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt