Saç Kapatıcı Sprey Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Alahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 396
  • Cevap 1

Saç Kapatıcı Sprey Kullananlar Yorumları

1
Arkadaşlar beyaz saçları orijinaline yakım olacak şekilde sprey, boya yada pudra gibi ürünler kullanarak doğal bir görünüm elde eden var mı? Benim yanlar iyice beyazladı bir tane boya aldım kendim boyadım gayet güzel kapattı. Daha pratik olan yağmurda, ıslanmada akmayan kullanıp memnun kaldığınız bir kapatıcı marka varsa bilgi verirseniz sevinirim. Saçları boyamak zor oluyor birde rengine tam uymuyor. Kahverengi alıyorum saçı siyah yapıyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
1 6
1
Kadınların saç boyalarını kullan ben bir marka kullanmıştım koyu kumral çok güzel renk vermişti markanın adını çıkaramadım bulursam yazarım.
A

Alahan

Üye
Arkadaşlar beyaz saçları orijinaline yakım olacak şekilde sprey, boya yada pudra gibi ürünler kullanarak doğal bir görünüm elde eden var mı? Benim yanlar iyice beyazladı bir tane boya aldım kendim boyadım gayet güzel kapattı. Daha pratik olan yağmurda, ıslanmada akmayan kullanıp memnun kaldığınız bir kapatıcı marka varsa bilgi verirseniz sevinirim. Saçları boyamak zor oluyor birde rengine tam uymuyor. Kahverengi alıyorum saçı siyah yapıyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

P

Punisher

Üye
Kadınların saç boyalarını kullan ben bir marka kullanmıştım koyu kumral çok güzel renk vermişti markanın adını çıkaramadım bulursam yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt