Soru Saç incelmesi neden olur?

• Konuyu başlatan Blakes
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 311
  • Cevap 2

Saç incelmesi neden olur?

1
Merhaba arkadaşlar, yaşım 24 son bir yıldır saçlarımda ciddi bir incelme ve seyrelme fark ediyorum. Bu durum beni endişelendiriyor, çünkü saçlarım her zaman gür ve sağlıklıydı. Şu an için sadece Minoxidil kullanıyorum, ancak oral finasterid gibi başka ilaçlar kullanmadım. Saç seyrelmesiyle ilgili deneyimi olan veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa, bu durumun olası nedenleri ve çözüm önerileri hakkında bilgi verebilir mi? Saç seyrelmesinin yaygın nedenleri nelerdir? Sadece Minoxidil kullanmak yeterli mi, yoksa ek tedavilere mi ihtiyaç var? Saç incelmesi konusunda deneyimlediğiniz etkili tedavi yöntemleri nelerdir? Yardımcı olabilecek herkesin fikirlerini ve önerilerini bekliyorum.
2 6
1
Minoxil + kafein + arginine losyon ve proscar tek çare şuan
B

Blakes

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaşım 24 son bir yıldır saçlarımda ciddi bir incelme ve seyrelme fark ediyorum. Bu durum beni endişelendiriyor, çünkü saçlarım her zaman gür ve sağlıklıydı. Şu an için sadece Minoxidil kullanıyorum, ancak oral finasterid gibi başka ilaçlar kullanmadım. Saç seyrelmesiyle ilgili deneyimi olan veya bu konuda bilgi sahibi olan varsa, bu durumun olası nedenleri ve çözüm önerileri hakkında bilgi verebilir mi?

Saç seyrelmesinin yaygın nedenleri nelerdir? Sadece Minoxidil kullanmak yeterli mi, yoksa ek tedavilere mi ihtiyaç var? Saç incelmesi konusunda deneyimlediğiniz etkili tedavi yöntemleri nelerdir?

Yardımcı olabilecek herkesin fikirlerini ve önerilerini bekliyorum.

H

Holosko

Üye
Genelde vitamin eksikliği ve genetik dökülme sebep oluyor eğer ailede erken yaşlarda kellik varsa anti dht losyonlar, biotin, minoxil işe yarayacaktır.

A

Alcapone

Üye
Minoxil + kafein + arginine losyon ve proscar tek çare şuan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
50
Toplam ziyaretçi
59

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt