Soru Saç için biberiye suyu kullananlar var mı?

Saç için biberiye suyu kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi ve seyrelme sorunlarına karşı biberiye suyunun iyi geldiğini duydum. Aramızda saç seyremesini önlemek için biberiye suyu kullanan var mı? Nerden almak gerekir gerçekten etkili mi? Hangi sıklıkla ve nasıl uyguladığınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Biberiye suyunu kullanırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
2 6
1
Losyon içine katıp kullanabilirsin saf halde kısa sürede biter. Sadece bitkisel losyon içine katılabilir.
A

Ayaz

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi ve seyrelme sorunlarına karşı biberiye suyunun iyi geldiğini duydum. Aramızda saç seyremesini önlemek için biberiye suyu kullanan var mı? Nerden almak gerekir gerçekten etkili mi? Hangi sıklıkla ve nasıl uyguladığınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Biberiye suyunu kullanırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

E

Emay21

Üye
Biberiye suyunu kullananlar var özellikle bayanlar arasında çok yaygın aktardan alıyorsun saf halinde saç diplerine sürüyorsun seyretme falan yapmaya gerek yok sanırım kan dolaşımını hızlandırıyor.

lusyus

lusyus

Üye
Losyon içine katıp kullanabilirsin saf halde kısa sürede biter. Sadece bitkisel losyon içine katılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
28
Toplam ziyaretçi
44
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt