Sac ektirmeyi düşünüyorum fikir verebilecek

• Konuyu başlatan topcu86
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 255
  • Cevap 1

Sac ektirmeyi düşünüyorum fikir verebilecek

1
S.a arkadaşlar yaşım 36 ön bölgemde açılma var ve saç ektirmeyi düşünüyorum ama kararsızım nerde ektirsem hani doktor iyidir hiç bilgim yok bu açıklığa kaç greft gider iyi olur mu bana fikir verebilecek daha önce ektirmis arkadasların yardımlarını bekliyorum [ATTACH type="full" alt="Sac ektirmeyi düşünüyorum"]1370[/ATTACH]
1 6
1
Hocam saç ekimi düşünüyorsan önclikle saç yapın nasıl onu anlamak gerek saçların ince telli gibi öyle mi?
T

topcu86

Üye
S.a arkadaşlar yaşım 36 ön bölgemde açılma var ve saç ektirmeyi düşünüyorum ama kararsızım nerde ektirsem hani doktor iyidir hiç bilgim yok bu açıklığa kaç greft gider iyi olur mu bana fikir verebilecek daha önce ektirmis arkadasların yardımlarını bekliyorum

Sac ektirmeyi düşünüyorum

rooney43

rooney43

Üye
Hocam saç ekimi düşünüyorsan önclikle saç yapın nasıl onu anlamak gerek saçların ince telli gibi öyle mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
72
Çevrim içi ziyaretçiler
108
Toplam ziyaretçi
180

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt