Saç ektirmek için nelere dikkat etmek gerekiyor?

• Konuyu başlatan Holosko
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 259
  • Cevap 4

Saç ektirmek için nelere dikkat etmek gerekiyor?

1
Saç ektirmek isteyenler için kendi tecrübelerimi paylaşmak istiyorum; Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin ileride memnun kalmasını istiyor iseniz yada memnun kalmak istiyorsanız bazı durumları bilmeniz gerekiyor. * Yaşınız ile bu doğrudan etkileyen bir faktör, genç yaşta açıklığınız az ise ekim sonrası ve ileriki yıllarda saç ekimi yapabileceğinizi düşünün ve var olan saçlarınız dökülme ihtimali yüksek. * Saç ekimi tepe noktası en zayıf durumlardan biri ve saç ekimi sonrası tepe bölgesi çok çok az tutuyor sağlam bir çalışma ile vertex bölgesi güzel sonuçlar alınabiliyor. * Ucuz olsun diye fiyatı düşük kliniklerde çalışmayın lütfen, şunu sorun benden kaç greft çıkar bunu sorgulayın en maximum greft çalışması isteyin buda saç ekimi ekibi için 8 saatte 4500 ile 5500 arasında greft alma ile sonuçlanır. 3000 greft çok az bir saç ekimi işlemi bana göre. * Saç ekimi sonrası dikkat etmeniz gerekiyor bir süre 4 5 gün gibi ortalama ortamlardan izole olup başınızı arkaya doğru yatırmanız gerekiyor. Şişlik yaşamamak için bunun detayları mevcut. * Saç ekimi öncesi ve sonrası bir çok işlem mevcut bunları araştırmanızı soru sormanızı ve saç ekim merkezinin ekiplerini iyi seçmelisiniz. * Reklamlardan uzak kalın her yerde araştırma içinde olun. * Filan Dr. ekiyor Falan Profösör de olucam bunlarda kanmayın çünkü saç ekimi işlemleri ekiplerle oluyor saç ekim merkezinde saç ekimciler mevcut bunların sizin saçınızı ekeceğini düşnüün genel olarak. Sevgili arkadaşlar benim aklıma gelenler bunlar varsa detaylı sizde yazın herkes dikkat etsin.
4 6
1
[QUOTE="crown, post: 7587, member: 23"] Abim uzun zamandır yazılarınızı okuma fırsatım oldu mega hair trans sizi üzen ne oldu? Saç ekimi sürecince firmalar şöyle davranışlarda bulunuyorlar. Bugün şöyle bir durumla karşılatım saç ekimi yaptıran bir arkadaşım saç ekimini beğenmedi ve ektikleri tutmamış. Saç ekimi için revizyon yapalım dediler çok şaşırdım. Saç ekimi ücretsiz revizyon senin ne oldu bu kadar olumsuz? [/QUOTE] Neresinden başlasam bilmiyorum. Kısaca 4000 kök ektiklerini söylediler 300 kök bile çıkmadı. Çoook uzun bi hikaye sadece uzak durulması gereken bir merkez. Meslek ahlakı kocaman bi sıfır. Heba olan 4 bin kök, verdiğim ücret, düzeltmek için verdiğim ek ücret başka bir merkeze, insan içine çıkammak bir sene, pisikolojimin alt üst olması, sonrasında da hakaretler genel koordinatörü olduğu söylenen hanımafendiden. Uzak durun kısacası!!!!!
H

Holosko

Üye
Saç ektirmek isteyenler için kendi tecrübelerimi paylaşmak istiyorum; Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin ileride memnun kalmasını istiyor iseniz yada memnun kalmak istiyorsanız bazı durumları bilmeniz gerekiyor.
* Yaşınız ile bu doğrudan etkileyen bir faktör, genç yaşta açıklığınız az ise ekim sonrası ve ileriki yıllarda saç ekimi yapabileceğinizi düşünün ve var olan saçlarınız dökülme ihtimali yüksek.
* Saç ekimi tepe noktası en zayıf durumlardan biri ve saç ekimi sonrası tepe bölgesi çok çok az tutuyor sağlam bir çalışma ile vertex bölgesi güzel sonuçlar alınabiliyor.
* Ucuz olsun diye fiyatı düşük kliniklerde çalışmayın lütfen, şunu sorun benden kaç greft çıkar bunu sorgulayın en maximum greft çalışması isteyin buda saç ekimi ekibi için 8 saatte 4500 ile 5500 arasında greft alma ile sonuçlanır. 3000 greft çok az bir saç ekimi işlemi bana göre.
* Saç ekimi sonrası dikkat etmeniz gerekiyor bir süre 4 5 gün gibi ortalama ortamlardan izole olup başınızı arkaya doğru yatırmanız gerekiyor. Şişlik yaşamamak için bunun detayları mevcut.
* Saç ekimi öncesi ve sonrası bir çok işlem mevcut bunları araştırmanızı soru sormanızı ve saç ekim merkezinin ekiplerini iyi seçmelisiniz.
* Reklamlardan uzak kalın her yerde araştırma içinde olun.
* Filan Dr. ekiyor Falan Profösör de olucam bunlarda kanmayın çünkü saç ekimi işlemleri ekiplerle oluyor saç ekim merkezinde saç ekimciler mevcut bunların sizin saçınızı ekeceğini düşnüün genel olarak.

Sevgili arkadaşlar benim aklıma gelenler bunlar varsa detaylı sizde yazın herkes dikkat etsin.

M

muratcan

Üye
Ekim merkezi çok iyi araştırılmalı, ekim yaptırmış bir çok kişiye bakmak gerekir ucuz diye ekim yaptırmayın steril koşullarda uzman doktor olan yerler tecih edilmeli.

M

MHT

Üye
Mega Hair Trans gibi merdiven altı, sahte ödüllü merkezlerden uzak durulması gerekir.

crown

crown

Üye
Mega Hair Trans gibi merdiven altı, sahte ödüllü merkezlerden uzak durulması gerekir.
Abim uzun zamandır yazılarınızı okuma fırsatım oldu mega hair trans sizi üzen ne oldu? Saç ekimi sürecince firmalar şöyle davranışlarda bulunuyorlar. Bugün şöyle bir durumla karşılatım saç ekimi yaptıran bir arkadaşım saç ekimini beğenmedi ve ektikleri tutmamış. Saç ekimi için revizyon yapalım dediler çok şaşırdım. Saç ekimi ücretsiz revizyon senin ne oldu bu kadar olumsuz?

M

MHT

Üye
Abim uzun zamandır yazılarınızı okuma fırsatım oldu mega hair trans sizi üzen ne oldu? Saç ekimi sürecince firmalar şöyle davranışlarda bulunuyorlar. Bugün şöyle bir durumla karşılatım saç ekimi yaptıran bir arkadaşım saç ekimini beğenmedi ve ektikleri tutmamış. Saç ekimi için revizyon yapalım dediler çok şaşırdım. Saç ekimi ücretsiz revizyon senin ne oldu bu kadar olumsuz?
Neresinden başlasam bilmiyorum. Kısaca 4000 kök ektiklerini söylediler 300 kök bile çıkmadı. Çoook uzun bi hikaye sadece uzak durulması gereken bir merkez. Meslek ahlakı kocaman bi sıfır. Heba olan 4 bin kök, verdiğim ücret, düzeltmek için verdiğim ek ücret başka bir merkeze, insan içine çıkammak bir sene, pisikolojimin alt üst olması, sonrasında da hakaretler genel koordinatörü olduğu söylenen hanımafendiden.

Uzak durun kısacası!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
47
Toplam ziyaretçi
75
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt