Saç ekiminin başarısız olduğunu nasıl anlarız?

• Konuyu başlatan Saitase
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 44
  • Cevap 1

Saç ekiminin başarısız olduğunu nasıl anlarız?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptıralı 14 gün oldu ve kabuklar döküldü. Kabuklar döküldükten sonra sık bir ekim olduğunu gözlemledim ancak aklıma bazı sorular takılıyor. Ekim başarısız olursa bunu ne zaman ve nasıl anlayabilirim? Kabuklar döküldükten sonra mı belli olur, yoksa şok dökülme sonrasında yeni saçlar çıkmaya başladığında mı anlaşılır? Bu benim ikinci ekimim, Ankara’da Şahin Bey'e yaptırdım. İlk ekimde de sık bir ekim yapılmıştı ve genel olarak memnun kalmıştım, sadece çok ufak bir bölgede saç çıkmamıştı ama saçlar uzadıkça bu bölgeyi kamufle edebilmiştim. Ancak ikinci ekimde ekilen saçlarda bazı seyrelmeler ve açılmalar oldu. O dönemde finasterid kullanmıyordum. Bu yıl finasterid kullanmaya başladım ve beşinci ayımda ekim yaptırdım. Ekim başarı oranı ne zaman ve nasıl anlaşılır? Deneyimli arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum.
1 6
1
Saç ekiminin başarısız olduğunu şöyle anlayabilirsiniz. Saç ekimi ekilen greft bellidir ve öncesi sonrası sıklık ve seyrekliği fotoğraflarla gözlemleyerek çok rahat bir şekilde anlaşılır. Her açıdan bakmak gerekiyor. donör bölgesi alım miktarı ekilen alan ve benzeri
S

Saitase

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptıralı 14 gün oldu ve kabuklar döküldü. Kabuklar döküldükten sonra sık bir ekim olduğunu gözlemledim ancak aklıma bazı sorular takılıyor. Ekim başarısız olursa bunu ne zaman ve nasıl anlayabilirim? Kabuklar döküldükten sonra mı belli olur, yoksa şok dökülme sonrasında yeni saçlar çıkmaya başladığında mı anlaşılır?

Bu benim ikinci ekimim, Ankara’da Şahin Bey'e yaptırdım. İlk ekimde de sık bir ekim yapılmıştı ve genel olarak memnun kalmıştım, sadece çok ufak bir bölgede saç çıkmamıştı ama saçlar uzadıkça bu bölgeyi kamufle edebilmiştim. Ancak ikinci ekimde ekilen saçlarda bazı seyrelmeler ve açılmalar oldu. O dönemde finasterid kullanmıyordum. Bu yıl finasterid kullanmaya başladım ve beşinci ayımda ekim yaptırdım.

Ekim başarı oranı ne zaman ve nasıl anlaşılır? Deneyimli arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum.

revivo

revivo

Üye
Saç ekiminin başarısız olduğunu şöyle anlayabilirsiniz. Saç ekimi ekilen greft bellidir ve öncesi sonrası sıklık ve seyrekliği fotoğraflarla gözlemleyerek çok rahat bir şekilde anlaşılır. Her açıdan bakmak gerekiyor. donör bölgesi alım miktarı ekilen alan ve benzeri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt