Sac Ekimine Uygunmuyum

• Konuyu başlatan beyaz34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 392
  • Cevap 4

Sac Ekimine Uygunmuyum

1
Arkadaslar yas 26 bu saca ekim yapilir mi tepe bolgeside dokulecek de agresif dokulme oldu 22 yasimda sacim 1 senedir ayni , yavasladi . On bolge dokuldu zaten bir sey kalmadi fotografda cok gozukuyor ama aslinda az Simdi arkadaslar sorum su tepe bolgesinin nereye kadar dokulecegi belli dikkatli bakarsaniz gorebilirsiniz greftlerim yeter mi ? hem on hem tepe icin birde sakaldan da alsam tepenin mukemmel kapanmasina gerek yok on iyi kapansin yeter biraz tepe de kapansin yeterli Kac greftim var sizce? Iki seans kaldirir mi sacim ? Norwood kacim ben
4 6
1
[QUOTE="berke_gungorr, post: 7630, member: 1006"] Merhaba dostum öncelikle agresif bir dökülme yaşamışsın. Böyle bir dökülme genelde 30'lu yaşlarda olur ancak sende hızlı ilerlediği için birkaç sene erken ulaşmış bu noktaya. bunun bir avantajı var sendeki saç dökülmesi hızlı bir şekilde gelişip dokülebilecek alanın neredeyse çoğunu döktüğü için artık yavaşlayacaktır. Saç kaybetmeye devam edeceksin, ancak bu hız düştüğü için biraz daha fazla zaman alacak. Vertex bölgene baktığımda kırmızı şerit ile çizmiş olduğun yere kadar dökülme olacağı muhtemel. Ön bölgende beklenebilecek bir durum yok artık orada saç kalmamış neredeyse orada var olan saçları yokmuş gibi görmezden gelip ön ve üst bölgeye bir saç ekimi gerceklestireceksin. (3500-4000) bunun tamamı donorden olmalı şimdilik sakala bulaşma donorun bir kismini kullanarak ön ve üst kısmı ektir. En azından ön görünüşün düzelecek ve bu seni çok mutlu edecek ilerleyen yıllarda vertex açılıp dökülmesi tamamlandiginda kalan donör + sakal ile vertex çalışırsan bir daha saç sorunu yasayacagini zannetmem bu defteri kapatırsın ilerleyen zamanlarda dökülme olsa bile ekimden sonra eskisi gibi tamamen kel kalacagini zannetmiyorum. [/QUOTE] Sakal ön bölge için kullanılmaz. vertex için kullanılır. on bölgede ince tekli greftler lazım yoksa doğal durmaz.
B

beyaz34

Üye
Arkadaslar yas 26 bu saca ekim yapilir mi tepe bolgeside dokulecek de agresif dokulme oldu 22 yasimda sacim 1 senedir ayni , yavasladi . On bolge dokuldu zaten bir sey kalmadi fotografda cok gozukuyor ama aslinda az
Simdi arkadaslar sorum su tepe bolgesinin nereye kadar dokulecegi belli dikkatli bakarsaniz gorebilirsiniz greftlerim yeter mi ? hem on hem tepe icin birde sakaldan da alsam tepenin mukemmel kapanmasina gerek yok on iyi kapansin yeter biraz tepe de kapansin yeterli
Kac greftim var sizce?
Iki seans kaldirir mi sacim ?
Norwood kacim ben

Ekli dosyalar

• 20231105_114436.jpg
    20231105_114436.jpg
    505.3 KB · Gösterim: 57
  • 20231105_121253.jpg
    20231105_121253.jpg
    362 KB · Gösterim: 51
Alperen

Alperen

Üye
Merhaba saç ekimi için size ne dediler çok merak ediyorum. Var olan saçlarınız dökülecek biliyormusun

B

beyaz34

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba saç ekimi için size ne dediler çok merak ediyorum. Var olan saçlarınız dökülecek biliyormusun
Kimseyle gorusmedim . var olan saclarim gidecek biliyorum ondekiler gitti zaten fotografda cok gorunuyor ama hic yok arkadakiler de gidecek zaten seyrelmis herkesde boyle
Su an arkadakiler gitmedi ama onu gitmis sayarsak dönor nasil onu soruyorum
kac greft cikar ?
Basimin onunu iyi birsekilde kapatip donor da seyrek bir sekilde sakal ile beraber kapatilir mi

B

berke_gungorr

Üye
Arkadaslar yas 26 bu saca ekim yapilir mi tepe bolgeside dokulecek de agresif dokulme oldu 22 yasimda sacim 1 senedir ayni , yavasladi . On bolge dokuldu zaten bir sey kalmadi fotografda cok gozukuyor ama aslinda az
Simdi arkadaslar sorum su tepe bolgesinin nereye kadar dokulecegi belli dikkatli bakarsaniz gorebilirsiniz greftlerim yeter mi ? hem on hem tepe icin birde sakaldan da alsam tepenin mukemmel kapanmasina gerek yok on iyi kapansin yeter biraz tepe de kapansin yeterli
Kac greftim var sizce?
Iki seans kaldirir mi sacim ?
Norwood kacim ben
Merhaba dostum öncelikle agresif bir dökülme yaşamışsın. Böyle bir dökülme genelde 30'lu yaşlarda olur ancak sende hızlı ilerlediği için birkaç sene erken ulaşmış bu noktaya. bunun bir avantajı var sendeki saç dökülmesi hızlı bir şekilde gelişip dokülebilecek alanın neredeyse çoğunu döktüğü için artık yavaşlayacaktır. Saç kaybetmeye devam edeceksin, ancak bu hız düştüğü için biraz daha fazla zaman alacak. Vertex bölgene baktığımda kırmızı şerit ile çizmiş olduğun yere kadar dökülme olacağı muhtemel. Ön bölgende beklenebilecek bir durum yok artık orada saç kalmamış neredeyse orada var olan saçları yokmuş gibi görmezden gelip ön ve üst bölgeye bir saç ekimi gerceklestireceksin. (3500-4000) bunun tamamı donorden olmalı şimdilik sakala bulaşma donorun bir kismini kullanarak ön ve üst kısmı ektir. En azından ön görünüşün düzelecek ve bu seni çok mutlu edecek ilerleyen yıllarda vertex açılıp dökülmesi tamamlandiginda kalan donör + sakal ile vertex çalışırsan bir daha saç sorunu yasayacagini zannetmem bu defteri kapatırsın ilerleyen zamanlarda dökülme olsa bile ekimden sonra eskisi gibi tamamen kel kalacagini zannetmiyorum.

B

berke_gungorr

Üye
Merhaba dostum öncelikle agresif bir dökülme yaşamışsın. Böyle bir dökülme genelde 30'lu yaşlarda olur ancak sende hızlı ilerlediği için birkaç sene erken ulaşmış bu noktaya. bunun bir avantajı var sendeki saç dökülmesi hızlı bir şekilde gelişip dokülebilecek alanın neredeyse çoğunu döktüğü için artık yavaşlayacaktır. Saç kaybetmeye devam edeceksin, ancak bu hız düştüğü için biraz daha fazla zaman alacak. Vertex bölgene baktığımda kırmızı şerit ile çizmiş olduğun yere kadar dökülme olacağı muhtemel. Ön bölgende beklenebilecek bir durum yok artık orada saç kalmamış neredeyse orada var olan saçları yokmuş gibi görmezden gelip ön ve üst bölgeye bir saç ekimi gerceklestireceksin. (3500-4000) bunun tamamı donorden olmalı şimdilik sakala bulaşma donorun bir kismini kullanarak ön ve üst kısmı ektir. En azından ön görünüşün düzelecek ve bu seni çok mutlu edecek ilerleyen yıllarda vertex açılıp dökülmesi tamamlandiginda kalan donör + sakal ile vertex çalışırsan bir daha saç sorunu yasayacagini zannetmem bu defteri kapatırsın ilerleyen zamanlarda dökülme olsa bile ekimden sonra eskisi gibi tamamen kel kalacagini zannetmiyorum.
Sakal ön bölge için kullanılmaz. vertex için kullanılır. on bölgede ince tekli greftler lazım yoksa doğal durmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt