Saç ekiminden sonra xpecia ne zaman kullanılır?

• Konuyu başlatan oroz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 662
  • Cevap 4

Saç ekiminden sonra xpecia ne zaman kullanılır?

1
Saç ekimi sonrası doktorumun önerisiyle xpecia tablet kullanıyorum, bazı günler 5 mg biotin içiyorum, biotin aldığım gün xpecia almıyorum, xpecia tablette b12 vitamini yok diye biliyorum doğrumudur? Bunun yanında b12 plus dil altı kullanıyorum. Sizin önereceğinşz başka şeyler var mı? Bu vitaminlerin vi zararı olmaz sanırım değilmi arkadaşlar?
4 6
1
Saç ekimi sonrası xpecia 1. hafta sonu hemen kullanabilirsiniz.
O

oroz

Üye
Saç ekimi sonrası doktorumun önerisiyle xpecia tablet kullanıyorum, bazı günler 5 mg biotin içiyorum, biotin aldığım gün xpecia almıyorum, xpecia tablette b12 vitamini yok diye biliyorum doğrumudur? Bunun yanında b12 plus dil altı kullanıyorum. Sizin önereceğinşz başka şeyler var mı? Bu vitaminlerin vi zararı olmaz sanırım değilmi arkadaşlar?

P

Panelist

Üye
Ekimden sonra ne zaman başladın xpexia tablete banada sadece xpexia tablet önerildi yan etkisi yokmuş sanırım onun dışında diğer etkili ilaçlar gibi cinsel vs bir sıkıntı olmuyormus

@

@ron

Üye
Xpecia kullanıyorsanız biotin kullanmayın, xpecia da zaten bu içerik var

M

MamiForever

Üye
Evet B12 vitamini içinde yok

A

Aydem

Üye
Saç ekimi sonrası xpecia 1. hafta sonu hemen kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt