Saç ekiminden sonra uzamayan ya da yavaş uzayan saçlar

• Konuyu başlatan Chappia
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 19
  • Cevap 0

Saç ekiminden sonra uzamayan ya da yavaş uzayan saçlar

1
Saç ekimi sonrası yaşanan şok dökülme, birçok kişi için belirsizlik yaratan bir durum. Ben de ön bölgemde bazı saç köklerinin kırıldığını ve çok az uzayıp aynı boyutta kaldığını gözlemledim. Genel görüşler, bu köklerin alttan yeni saçların gelmesini bekleyerek uzayacağı yönünde. Ancak zamanla bu uzamayan köklerin dökülmesi ya da kalması gibi sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Bu durumu yaşayanların, uzamayan saç köklerindeki gelişimleri hakkında yorumlarını merak ediyorum. Bu konuyla ilgili değerli deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
0 6
1
Saç ekimi sonrası yaşanan şok dökülme, birçok kişi için belirsizlik yaratan bir durum. Ben de ön bölgemde bazı saç köklerinin kırıldığını ve çok az uzayıp aynı boyutta kaldığını gözlemledim. Genel görüşler, bu köklerin alttan yeni saçların gelmesini bekleyerek uzayacağı yönünde. Ancak zamanla bu uzamayan köklerin dökülmesi ya da kalması gibi sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Bu durumu yaşayanların, uzamayan saç köklerindeki gelişimleri hakkında yorumlarını merak ediyorum. Bu konuyla ilgili değerli deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
C

Chappia

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
54
Toplam ziyaretçi
89
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt