Soru Saç ekiminden sonra kullanılacak ilaçlar

• Konuyu başlatan drwho
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 247
  • Cevap 2

Saç ekiminden sonra kullanılacak ilaçlar

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce saç ekimi yaptırdım ve şu anda kabuk dökülmesi %98-99 oranında tamamlandı. Hastanede, ekim sonrası bir ay boyunca ilaç kullanmam gerektiği söylendi. Ancak, bu konuda kendi araştırmamı yapıyorum ve minoxidil ile biotin 5000 mg kullanmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar kan sulandırıcı kullanılırsa iyi olur yazmışlar. Bu süreçte tecrübesi olan ya da benzer bir deneyim yaşayan arkadaşlar varsa, ilaç kullanımı ve minoxidil ile biotin hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! Selamlar ve teşekkürler.
2 6
1
[USER=476]@drwho[/USER], üstat nereye ekim yaptırdın greft sayısı ne kadar, fiyat nedir ve ekim sürecinden memnun kaldın mı?
D

drwho

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce saç ekimi yaptırdım ve şu anda kabuk dökülmesi %98-99 oranında tamamlandı. Hastanede, ekim sonrası bir ay boyunca ilaç kullanmam gerektiği söylendi. Ancak, bu konuda kendi araştırmamı yapıyorum ve minoxidil ile biotin 5000 mg kullanmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar kan sulandırıcı kullanılırsa iyi olur yazmışlar.

Bu süreçte tecrübesi olan ya da benzer bir deneyim yaşayan arkadaşlar varsa, ilaç kullanımı ve minoxidil ile biotin hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Selamlar ve teşekkürler.

H

Huntell

Üye
Kan sulandırıcıya gerek yok biotin 5mg her gün bir tane al minoxidil bir ay sonra günde bir kez kullanmaya başlayabilirsin. Ayrıca bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat et.

B

Bozbey

Üye
@drwho, üstat nereye ekim yaptırdın greft sayısı ne kadar, fiyat nedir ve ekim sürecinden memnun kaldın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt