Soru Saç ekiminden sonra kaç gün antibiyotik kullanılır?

• Konuyu başlatan Neatrix
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 50
  • Cevap 2

Saç ekiminden sonra kaç gün antibiyotik kullanılır?

1
Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki ayda saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ve süreçle ilgili birkaç sorum var. Özellikle saç ekimi sonrası antibiyotik kullanımı hakkında net bir bilgiye ulaşmak istiyorum. Kaç gün antibiyotik kullanılması gerekiyor? Doktorlar genelde nasıl bir dozaj öneriyor? Herhangi bir yan etki yaşayan oldu mu? Bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok sevinirim.
2 6
1
Antibiyotik mecburi değil, hatta alerjisi olanlar ya da ilaç içemiyenler kullanmıyor. Fakat doğru olan kullanılmasıdır. Nihayetinde acik yara. Enfeksiyon riskine karşılık minimum 5 maksimum 7 gün kullanılır. Sabah akşam tok karnına.
N

Neatrix

Üye
Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki ayda saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ve süreçle ilgili birkaç sorum var. Özellikle saç ekimi sonrası antibiyotik kullanımı hakkında net bir bilgiye ulaşmak istiyorum. Kaç gün antibiyotik kullanılması gerekiyor? Doktorlar genelde nasıl bir dozaj öneriyor? Herhangi bir yan etki yaşayan oldu mu?

Bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok sevinirim.

U

Uzman

Moderatör
Merhaba @Nexo, saç ekimi sonrası genellikle enfeksiyon riskini azaltmak için antibiyotik kullanımı yaygındır. Doktorlar genelde 5-7 gün süreyle antibiyotik reçete ederler, ancak bu süre ve dozaj doktorunuzun tercihine ve kişisel sağlık durumunuza göre değişebilir.

Bazı doktorlar, daha kısa süreli bir tedavi uygularken, diğerleri daha uzun bir tedavi önerebilir. Önerilen dozaj genellikle günde 2-3 kez birer tablet şeklindedir, ancak bu tamamen doktorunuzun değerlendirmesine bağlıdır.

H

hairtransplant

Üye
Antibiyotik mecburi değil, hatta alerjisi olanlar ya da ilaç içemiyenler kullanmıyor. Fakat doğru olan kullanılmasıdır. Nihayetinde acik yara. Enfeksiyon riskine karşılık minimum 5 maksimum 7 gün kullanılır. Sabah akşam tok karnına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
55
Çevrim içi ziyaretçiler
93
Toplam ziyaretçi
148

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt