Saç ekiminden sonra futbol oynamak

• Konuyu başlatan Ace
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 179
  • Cevap 4

Saç ekiminden sonra futbol oynamak

1
Merhaba arkadaşlar, yarın saç ekimimin 23. günü olacak ve resmi bir futbol maçım var. Hocam maça katılmam için çok ısrar etti ama ben hala kararsızım. Ekim yaptırdığım uzmana danıştım, o da oynayabileceğimi söyledi. Ancak kafamda hala soru işaretleri var. Saç ekimi sonrası futbol oynamak konusunda deneyimi olan veya tavsiye verebilecek biri var mı? Sizce ne yapmalıyım? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
4 6
1
oynadım sorun olmadı ama kafa topuna çıkmadım ve fazla koşmadım umarım bir zararı olmaz
A

Ace

Üye
Merhaba arkadaşlar, yarın saç ekimimin 23. günü olacak ve resmi bir futbol maçım var. Hocam maça katılmam için çok ısrar etti ama ben hala kararsızım. Ekim yaptırdığım uzmana danıştım, o da oynayabileceğimi söyledi. Ancak kafamda hala soru işaretleri var. Saç ekimi sonrası futbol oynamak konusunda deneyimi olan veya tavsiye verebilecek biri var mı? Sizce ne yapmalıyım?

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

lusyus

lusyus

Üye
Şuan daha erken 2 ay geçmesi gerekir darbe alırsan köklerde sorun oluşabilir böyle bir riske girme bence.

T

tiger

Üye
Ben de her hafta halı saha maçları yapan biriyim. Saç ekimi yaptırdıktan sonra doktoruma bu durumu sordum ve ilk 3 ay futbol oynamamamı tavsiye etti. Bu tavsiyeye uymanın önemli olduğunu düşünüyorum.

Örneğin, Emre Mor ve Aboubakar da saç ekimi sonrası uzun bir süre sakatlık bahanesiyle oynamadı ve sahaya döndüklerinde kafa topuna çıkmaktan kaçındılar. Bu nedenle dikkatli olmanda fayda var.

B

Born

Üye
Saç ekimi sonrası futbol oymanın ne gibi sıkıntısı olur, anlamakta zorlandım 1 ay geçti saçlar tuttu ne olabilir ki?

A

Ace

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynadım sorun olmadı ama kafa topuna çıkmadım ve fazla koşmadım umarım bir zararı olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt