Soru Saç ekiminden sonra denize girilir mi?

• Konuyu başlatan Fighter
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 4

Saç ekiminden sonra denize girilir mi?

1
Merhaba saç ekimi olalı bir ay oldu 2850 greft ön taraflara sıkılaştırma ekimi yapıldı. Şuan şok dökülme evresi tamamlanmak üzere. Kabul dökümünde sorun olmadı. Yumuşatmak için Bepanthol köpük kullandım. Proscar, minoxil ve medobiocomplex-e tablet kullanıyorum. Sormak istediğim denize girilir mi ya da tatile gidilse denize girmeden gezilebilir mi?
4 6
1
Denize girilir ,1 ay sonra gir kökler iyice otursun ve dökülsün git istediğin gibi denize girebilirsin
F

Fighter

Üye
Merhaba saç ekimi olalı bir ay oldu 2850 greft ön taraflara sıkılaştırma ekimi yapıldı. Şuan şok dökülme evresi tamamlanmak üzere. Kabul dökümünde sorun olmadı. Yumuşatmak için Bepanthol köpük kullandım. Proscar, minoxil ve medobiocomplex-e tablet kullanıyorum. Sormak istediğim denize girilir mi ya da tatile gidilse denize girmeden gezilebilir mi?

@

@ron

Üye
En az iki denize giremezsin ve sıcakta güneş altında doşamazsın. Terleme sıcak hava köklere zarar verecektir.

H

Huntell

Üye
Saç ekimi operasyonundan bir ay sonra, şok dökülme sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtiyorsunuz. Kabuk dökümünde sorun yaşamadığınızı ve iyileşme sürecinde Bepanthol köpük kullandığınızı belirtmişsiniz. Proscar, Minoxidil ve Medobiocomplex-E tablet kullanımı da devam ediyor. Bunlar destek bakımından faydalı olacaktır.

Denize girme konusunda, genellikle saç ekimi sonrası ilk bir ay denize girilmesi önerilmez. Ancak, sizin durumunuzda doktorunuzun önerileri daha belirleyici olacaktır. Tatilde denize girmeden gezmekte genellikle bir sakınca yoktur, ancak deniz suyu ve güneşin etkilerinden korunmak için dikkatli olmalısınız. Saçlı deriyi güneşten korumak için şapka kullanmanız da faydalı olacaktır.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Denize girilebilir ama uzun süre güneşte durma zararı olacaktır.

Timur

Timur

Üye
Denize girilir ,1 ay sonra gir kökler iyice otursun ve dökülsün git istediğin gibi denize girebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
47
Toplam ziyaretçi
76
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt