Saç ekiminden önce ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Bozbey
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 117
  • Cevap 4

Saç ekiminden önce ne yapmalıyım?

1
Merhaba değerli forum üyeleri, uzun zamandır takip ettiğim bu muazzam foruma sonunda kayıt oldum. Dışarıdan takip ediyordum çünkü saç ektirmeye bir türlü karar veremiyordum. Paylaşılan olumlu sonuçlar ve forumdaki kader birliği sonunda karar vermeme vesile oldu. Evet, ben de nasipse ektirmeye karar verdim. Tecrübeli arkadaşlarla fikir alışverişi şansını değerlendirmek adına birkaç sorum olacak. Saç ekimi öncesi herhangi bir hazırlık yapılmalı mı? Bu yönde tavsiyesi olan var mı?
4 6
1
[QUOTE="lusyus, post: 3287, member: 3"] Saç ekimi yapacak olan doktorunuz size herhangi bir hazırlık listesi vermedi mi? Dr. Demirsoy bana şöyle bir liste hazırlamıştı: 1. Ameliyattan 7 gün önce kan inceltici ilaç kullanmayın. 2. Finasterid veya minoksidil gibi ilaçları 7 gün önceden kullanmayı bırakın. 3. Ameliyattan 3 gün önce alkollü ve aşırı kafeinli içecekler tüketmeyin. 4. Ameliyattan 7 gün önce vitamin ilaçları kullanmayın. 5. Saçlarınızı fazla kısa kestirmeyin. [/QUOTE] Çok enteresan gerçekten bazı doktorlar ekimden önce özellikle finasterid kullanılmasını öneriyor. Birbirinden bu kadar farklı görüşte olan insanların aynı sektörde çalışması garip.
B

Bozbey

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri, uzun zamandır takip ettiğim bu muazzam foruma sonunda kayıt oldum. Dışarıdan takip ediyordum çünkü saç ektirmeye bir türlü karar veremiyordum. Paylaşılan olumlu sonuçlar ve forumdaki kader birliği sonunda karar vermeme vesile oldu. Evet, ben de nasipse ektirmeye karar verdim.

Tecrübeli arkadaşlarla fikir alışverişi şansını değerlendirmek adına birkaç sorum olacak. Saç ekimi öncesi herhangi bir hazırlık yapılmalı mı? Bu yönde tavsiyesi olan var mı?

A

Alahan

Üye
Saç ekimi öncesinde sigara ve alkol kullanıyorsanız, bunları bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. Ayrıca, finasterid ve biotin içerikli ilaçlar da kullanabilirsiniz. Ancak, finasteridin yan etkilerinden dolayı kullanıp kullanmamak sizin kararınıza kalmış. Hiç kullanmamanızı tavsiye edenler de var sonuçta.

lusyus

lusyus

Üye
Saç ekimi yapacak olan doktorunuz size herhangi bir hazırlık listesi vermedi mi?

Dr. Demirsoy bana şöyle bir liste hazırlamıştı:

1. Ameliyattan 7 gün önce kan inceltici ilaç kullanmayın.
2. Finasterid veya minoksidil gibi ilaçları 7 gün önceden kullanmayı bırakın.
3. Ameliyattan 3 gün önce alkollü ve aşırı kafeinli içecekler tüketmeyin.
4. Ameliyattan 7 gün önce vitamin ilaçları kullanmayın.
5. Saçlarınızı fazla kısa kestirmeyin.

A

Alahan

Üye
Saç ekimi yapacak olan doktorunuz size herhangi bir hazırlık listesi vermedi mi?

Gerçekten enteresan, bazı doktorlar özellikle finasterid kullanımının saç ekiminden önce yararlı olduğunu söylüyor. Aynı sektörde çalışan uzmanların bu kadar farklı görüşlere sahip olması oldukça garip.

B

Bozbey

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çok enteresan gerçekten bazı doktorlar ekimden önce özellikle finasterid kullanılmasını öneriyor. Birbirinden bu kadar farklı görüşte olan insanların aynı sektörde çalışması garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt