Saç ekiminde ön çizgi nasıl belirlenir?

• Konuyu başlatan Killer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 240
  • Cevap 3

Saç ekiminde ön çizgi nasıl belirlenir?

1
Arkadaşlar hepinize merhabalar ön saç çizgisi yaptırmak için ekim merkezi arıyorum. Saç çizgisinin doğal olması benim için çok önemli. Karşımdaki kişinin ekim yaptırdığımı anlamaması gerekir bu benim için çok önemli. Ancak şakaklara ekim yaptıran bir çok ekim yorumlar okudum. Gördüğüm kadarıyla çok az ekim harici genel ekimlerde saç ekildiği belli oluyor. Sanırım doğal bir saç ekimi yaptırmak için belli bir miktarı göze almak gerekiyor. Aklımda birkaç yer oluşmaya başladı. Bunlardan biri akl poliklinik diğeri Koray Erdoğan Asmed. Öncesinde sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Öyle çok geniş bir açıklığa sahip değilim sadece hafif ön bölgeler ve şakaklarımda sorun var. Resimlerimi aşağıya yükledim soracağım sorular şunlar b 1- ön çizgimin nasıl olmasını istemeliyim klinikten. k Kendi saçımın doğallığının bozulmaması benim için önemli. 2- tepe kısmında açıklıktan ziyade seyrelme var o kısıma ekim yaptırmalı mıyım? Kendi saçlarımda zarar görür mü?
3 6
1
Neden oval yapıyorlar arkadaşlar tam düz çizgi olmuyor mu?
K

Killer

Üye
Arkadaşlar hepinize merhabalar ön saç çizgisi yaptırmak için ekim merkezi arıyorum. Saç çizgisinin doğal olması benim için çok önemli. Karşımdaki kişinin ekim yaptırdığımı anlamaması gerekir bu benim için çok önemli. Ancak şakaklara ekim yaptıran bir çok ekim yorumlar okudum. Gördüğüm kadarıyla çok az ekim harici genel ekimlerde saç ekildiği belli oluyor. Sanırım doğal bir saç ekimi yaptırmak için belli bir miktarı göze almak gerekiyor. Aklımda birkaç yer oluşmaya başladı. Bunlardan biri akl poliklinik diğeri Koray Erdoğan Asmed.

Öncesinde sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Öyle çok geniş bir açıklığa sahip değilim sadece hafif ön bölgeler ve şakaklarımda sorun var. Resimlerimi aşağıya yükledim soracağım sorular şunlar b

1- ön çizgimin nasıl olmasını istemeliyim klinikten. k
Kendi saçımın doğallığının bozulmaması benim için önemli.

2- tepe kısmında açıklıktan ziyade seyrelme var o kısıma ekim yaptırmalı mıyım? Kendi saçlarımda zarar görür mü?

N

Noblee

Üye
Ön çizgin U şeklinde oval olmalı, az çok belli çok aşağıdan başlatma. Kendi saçların zarar görür mü görebilir de görmeyebilir de, eken kişilere bağlı sana bağlı.

K

kuraf910

Üye
Yanlara ekim yapmazlar sadece ön çizgiyi oval bi şekilde ekerler

U

umitsari

Üye
Neden oval yapıyorlar arkadaşlar tam düz çizgi olmuyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109
Robots
22

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt