K
Killer
Üye
Arkadaşlar hepinize merhabalar ön saç çizgisi yaptırmak için ekim merkezi arıyorum. Saç çizgisinin doğal olması benim için çok önemli. Karşımdaki kişinin ekim yaptırdığımı anlamaması gerekir bu benim için çok önemli. Ancak şakaklara ekim yaptıran bir çok ekim yorumlar okudum. Gördüğüm kadarıyla çok az ekim harici genel ekimlerde saç ekildiği belli oluyor. Sanırım doğal bir saç ekimi yaptırmak için belli bir miktarı göze almak gerekiyor. Aklımda birkaç yer oluşmaya başladı. Bunlardan biri akl poliklinik diğeri Koray Erdoğan Asmed.
Öncesinde sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Öyle çok geniş bir açıklığa sahip değilim sadece hafif ön bölgeler ve şakaklarımda sorun var. Resimlerimi aşağıya yükledim soracağım sorular şunlar b
1- ön çizgimin nasıl olmasını istemeliyim klinikten. k
Kendi saçımın doğallığının bozulmaması benim için önemli.
2- tepe kısmında açıklıktan ziyade seyrelme var o kısıma ekim yaptırmalı mıyım? Kendi saçlarımda zarar görür mü?
Öncesinde sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Öyle çok geniş bir açıklığa sahip değilim sadece hafif ön bölgeler ve şakaklarımda sorun var. Resimlerimi aşağıya yükledim soracağım sorular şunlar b
1- ön çizgimin nasıl olmasını istemeliyim klinikten. k
Kendi saçımın doğallığının bozulmaması benim için önemli.
2- tepe kısmında açıklıktan ziyade seyrelme var o kısıma ekim yaptırmalı mıyım? Kendi saçlarımda zarar görür mü?