Saç ekiminde lokal anestezi nasıl yapılır

• Konuyu başlatan AhmetCAN
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 247
  • Cevap 3

Saç ekiminde lokal anestezi nasıl yapılır

1
Arkadaşlar saç ekimi öncesi kafaya lokal anestezi nasıl yapılıyor donör alanından greft çıkarmadan ve tepe bölgesine ekim öncesi nasıl iğne vurulup uyuşturma yapıyor. Saç derisini şişirme felan oluyormuş bu işlemi nasıl yapıyorlar bildiğimiz iğne vurar gibi bir şey mi yoksa farklı olarak bir cihazlamı yapıyorlar. Anestezi yapılan iğneleri görmüşsünüzdür acı ağrı veriyor mu? Saç ekimi yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
3 6
1
[QUOTE="AhmetCAN, post: 6382, member: 666"] Kardeşim biraz açıklarmısın kafayı nasıl şişirme yapıyorlar iğne kaç tane ve nasıl vuruyorlar bende ekim düşünüyorum [/QUOTE] Merhaba ben biraz açıklayabilirim, kaç tane iğneden önce lokal anestezi kısa sürede ne kadar uyuşma yaparsa kimine 10 tane kimine 20 tane bu süre zarfında ister istemez lokal olduğu için yani belirli nokta bir çok kişi acımadı dese bile bir çok kişide ağlıyacak dereceye geliyor. Dişini sıkacğın 5 dk diyebilirim, ben 2. ekimim olduğu için mi bilmiyorum çok etkilendim neredeyse ağlıayacak gibi oldum. Sedasyonlu uykulu saç ekimi yaptır mümkünse
A

AhmetCAN

Üye
Arkadaşlar saç ekimi öncesi kafaya lokal anestezi nasıl yapılıyor donör alanından greft çıkarmadan ve tepe bölgesine ekim öncesi nasıl iğne vurulup uyuşturma yapıyor. Saç derisini şişirme felan oluyormuş bu işlemi nasıl yapıyorlar bildiğimiz iğne vurar gibi bir şey mi yoksa farklı olarak bir cihazlamı yapıyorlar. Anestezi yapılan iğneleri görmüşsünüzdür acı ağrı veriyor mu? Saç ekimi yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

revivo

revivo

Üye
Lokal anestezi kimine göre çok ağrılı

A

AhmetCAN

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim biraz açıklarmısın kafayı nasıl şişirme yapıyorlar iğne kaç tane ve nasıl vuruyorlar bende ekim düşünüyorum

A

Aydem

Üye
Kardeşim biraz açıklarmısın kafayı nasıl şişirme yapıyorlar iğne kaç tane ve nasıl vuruyorlar bende ekim düşünüyorum
Merhaba ben biraz açıklayabilirim, kaç tane iğneden önce lokal anestezi kısa sürede ne kadar uyuşma yaparsa kimine 10 tane kimine 20 tane bu süre zarfında ister istemez lokal olduğu için yani belirli nokta bir çok kişi acımadı dese bile bir çok kişide ağlıyacak dereceye geliyor. Dişini sıkacğın 5 dk diyebilirim, ben 2. ekimim olduğu için mi bilmiyorum çok etkilendim neredeyse ağlıayacak gibi oldum. Sedasyonlu uykulu saç ekimi yaptır mümkünse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt