H
hairtransplant
Üye
Sac Ekimi yaptiracaginiz kurumu tercih ederken neleri sorgulamalisiniz ? Sizin için önemli olan kriterler nelerdir ?
İşte yaşam tecrübesi. Ucuz alacak kadar zengin değilim sözü ne kadar doğru. Ya maliyetler kisarsin ya da resmiyetten.Fiyatını sorgularım ucuz olursa aklıma şüphe gelebilir, yapılacak merkeze, hastane ortamına bakarım ilk izlenim, müşteri memnuniyeti önemli, ilgi alakaları, ücretsiz prp tedavisi yapması, ekimi kimler yapıyor, müşteri yorumlarını araştırırım bunlar benim için önemlidir.
Edinilmiş tecrübe garantidir. Haklısınız, kurum istedigi kadar bütçe ayırıp reklam yapsın ya da ortam istediğiniz kadar konforlu olsun, yapılan işlemler tatmin edici değilse hiç bir hükmü kalmıyor. Herkes saç ekimini çok iyi yaptığını söyler ama en iyi şahit, gözlerdir.Saç ekimi örnek sonuçlar güven verici yaklaşımlar benim için çok önemli. en önemli faktörde bunda referans çok etkili oluyor. Saçsızlık denize düşen bir yılana sarılır gibi olur ya o misal.
İyi bir konuya deginmissiniz." X arkadaşımız burada çalışıyorken yaptı ve gitti, birsey yapamayız onu bulun " sözü ya da " problem sizde " sözü ne kadar amatörce. Sac ekimi yaptırdığınız kurumda muhatabınız olması ve güven vermesi önemlidir. Hasta kuruma para oduyorsa? Muhattabi kurumdur ve en iyi şekilde telafi etmekle yükümlüdür. Ayrıca bazen kişi saç dökülmesi devam ederken saç ektirebiliyor. Bu tarz hastalara ekilen saçının durup, kendi saçlarının dökülmeye devam edeceği soylense hasta bu duruma hazırlıklı olur. Ya da işlem sonrası dikkat edilmesi gereken kuralları anlaşılır şekilde paylasirsa, hasta saçlarına zarar vermemek için itinali davranır. Skar bir dokuya ya da cilt yapısı sorunlu bir hastaya saç ekimi planlarken yine hastaya yaşanacak komplikasyonlar konusunda bilgi verilmelidir ki, hastanin beklentisi yuksek olmasin . Yani sözün özü sac ekiminin başarısında da, başarısızlığının da muhattabi kurumdur. Bizler tercih yaparken faturamizi ya da saç ekimini orada yaptırdığımız dair resmi belgeyi almalıyız ki, sorun karşısında hakkınızı arayabilmelisiniz.Saç ekimi çok güzel olucak, güven verici muhabbetler önemli, eğer olumsuz bir durum olursa sizi ücretsiz revize yapacağız yardımcı olacağız gibi saç ekim merkezinin sağlam bir hali olması lazım. Saç ekimini yaptım bıraktım gibi olmamalı.
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.