Saç ekiminde Koray Erdoğan mı Serkan Aygın mı?

• Konuyu başlatan Yakup
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 254
  • Cevap 3

Saç ekiminde Koray Erdoğan mı Serkan Aygın mı?

1
Herkese merhaba, saç ekimi hakkında pek bilgim yoktur uzun zamandır bilgi sahibi olabildiğim çok faydalı bir forum. Öncelikle forumdaki herkese teşekkür ediyorum. Saç ekimi hakkında genelde bu iki isim ön planda Asmed Koray Erdoğan ve Serkan Aygın arasında seçim yapmak istiyorum. Fiyat önemli değil hangisini tavsiye edersiniz. Değerli bilgilerinizi rica ederim.
3 6
1
Ben ikisiylede görüşüp Serkan Aygın da karar verip ektirdim bugün 28. günümdeyim memnunum çok şükür iki tarafta işini çok profesyonel olarak yapıyor ve kişinin saçının ihtiyaçlarına uygun hareket ederek ekim yapıyorlar.
Y

Yakup

Üye
Herkese merhaba, saç ekimi hakkında pek bilgim yoktur uzun zamandır bilgi sahibi olabildiğim çok faydalı bir forum. Öncelikle forumdaki herkese teşekkür ediyorum. Saç ekimi hakkında genelde bu iki isim ön planda Asmed Koray Erdoğan ve Serkan Aygın arasında seçim yapmak istiyorum. Fiyat önemli değil hangisini tavsiye edersiniz. Değerli bilgilerinizi rica ederim.

Apocalypse

Apocalypse

Üye
Selam Yakup, sadece yorumları okumayla olmaz en iyisi merkeze git randevu al ve kendin görerek sorularını sor. Dr. Koray Erdoğan ve serkan aygın arasında baya fiyat farkı var. İki yerlerde görüşüp kararını ver. İkiside saç ekiminde iyidir.

Alperen

Alperen

Üye
Paranız varsa kesinlikle Koray Erdoğan

T

Trevor

Üye
Ben ikisiylede görüşüp Serkan Aygın da karar verip ektirdim bugün 28. günümdeyim memnunum çok şükür iki tarafta işini çok profesyonel olarak yapıyor ve kişinin saçının ihtiyaçlarına uygun hareket ederek ekim yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt