Soru Saç ekiminde Anestezi İğne Acısı çok oluyor mu?

• Konuyu başlatan DeCitron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 186
  • Cevap 3

Saç ekiminde Anestezi İğne Acısı çok oluyor mu?

1
Merhaba arkadaşlar, ön çizgi için revizyon yaptırmayı planlıyorum, ancak anestezi iğneleri konusunda endişeliyim. İlk işlemimde sedasyon yapılmıştı ve acı hissetmemiştim. Sedasyon için 6000 TL talep ettiler ve bu yüzden vazgeçtim. Uzman, işlemin yapılacağı bölgelere toplamda 6 iğne (3 önde, 3 enseye) yapılacağını belirtti. Bu kadar iğneye dayanabilir miyim? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
3 6
1
Avicenna hastanesi gittim
D

DeCitron

Üye
Merhaba arkadaşlar, ön çizgi için revizyon yaptırmayı planlıyorum, ancak anestezi iğneleri konusunda endişeliyim. İlk işlemimde sedasyon yapılmıştı ve acı hissetmemiştim. Sedasyon için 6000 TL talep ettiler ve bu yüzden vazgeçtim. Uzman, işlemin yapılacağı bölgelere toplamda 6 iğne (3 önde, 3 enseye) yapılacağını belirtti. Bu kadar iğneye dayanabilir miyim? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

M

Mirage

Üye
sedasyon için ücret istenmez hiç görmedim ilk defa duyuyorum hocam. Hangi ekim merkezi acaba.

T

Turan

Üye
Bazı hastaneler istediğini ben duydum fiyatlar yükseliyor

D

DeCitron

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Avicenna hastanesi gittim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt