Saç Ekimin 2. Günü çalışabilirmiyim?

• Konuyu başlatan umitsari
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 200
  • Cevap 3

Saç Ekimin 2. Günü çalışabilirmiyim?

1
Arkadaşlar merhaba, saç ekimi yaptırdıktan sonra evde çalışmaya başlayacam. İşyerimi fazla mağdur etmek istemiyorum. Mesleğim çizim olduğu için evde bilgisayar başında işimi yapıyorum. Ekim yapıldıktan sonra ikinci günü bu şekil çalışsam sorun olur mu? Ekimden sonra ağrı sızı olacak ama işimi yapmak zorundayım. Saç yıkamaya şapka takarak gitmek greftlere zarar verir mi? Evden çıkıp arabaya kadar gitsem şapkayla greftlere zarar verir mi?
3 6
1
Çok aciliyetin yoksa bence yat dinlen kafa hızlı iyileşir
U

umitsari

Üye
Arkadaşlar merhaba, saç ekimi yaptırdıktan sonra evde çalışmaya başlayacam. İşyerimi fazla mağdur etmek istemiyorum. Mesleğim çizim olduğu için evde bilgisayar başında işimi yapıyorum. Ekim yapıldıktan sonra ikinci günü bu şekil çalışsam sorun olur mu? Ekimden sonra ağrı sızı olacak ama işimi yapmak zorundayım.

Saç yıkamaya şapka takarak gitmek greftlere zarar verir mi? Evden çıkıp arabaya kadar gitsem şapkayla greftlere zarar verir mi?

Alperen

Alperen

Üye
Saç ekimi sonrası ilk 6 gün çalışmamalısınız, başınız geriye doğru yatmanızı tavsiye ediyorum

S

Sloccer

Üye
ekimden sonra evde pc başında çalış ama biraz fazla ödem şişlik olur çok rahatsız eder çok aşağıya bakacağın için buzlu jel kompres yaparsın sürekli

A

Alahan

Üye
Çok aciliyetin yoksa bence yat dinlen kafa hızlı iyileşir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
59
Toplam ziyaretçi
91
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt