Saç Ekimi Yaptırmak İsteyenlere Tavsiyeler

• Konuyu başlatan kelkafa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 312
  • Cevap 2

Saç Ekimi Yaptırmak İsteyenlere Tavsiyeler

1
Merhaba, 25 yaşındayım ve saçlarımı kurtarmak için yapabileceğim en son şey saç ekimi yapmak, çünkü iyileşme ve finasterid bende işe yaramadı. Yaklaşık 4 yıldır saçlarım dökülüyor. Yanılmıyorsam NW4'üm. Mesele şu ki, şimdi saç ekimi yaptıysam, hala sahip olduğum saçlar gelecekte eninde sonunda dökülecek, bu yüzden başka bir saç ekimine ihtiyacım olacak. Bu yüzden saç ekimi ile sahip olduğum saç köklerinde saç dökülmesini azaltmak için bir yöntemi birleştiren bir klinik olup olmadığını bilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler
2 6
1
Saç ekimine gitmeden önce üç güne bir avodart kullanın hem var olan saçlar güçlenir, hemde yeni saçlar çıkabilir.
K

kelkafa

Üye
Merhaba, 25 yaşındayım ve saçlarımı kurtarmak için yapabileceğim en son şey saç ekimi yapmak, çünkü iyileşme ve finasterid bende işe yaramadı. Yaklaşık 4 yıldır saçlarım dökülüyor. Yanılmıyorsam NW4'üm. Mesele şu ki, şimdi saç ekimi yaptıysam, hala sahip olduğum saçlar gelecekte eninde sonunda dökülecek, bu yüzden başka bir saç ekimine ihtiyacım olacak. Bu yüzden saç ekimi ile sahip olduğum saç köklerinde saç dökülmesini azaltmak için bir yöntemi birleştiren bir klinik olup olmadığını bilmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler

J

Josepth

Üye
Merhaba. Ben de öneriler arıyorum. Ben de saçımı kaybediyorum. ve ayrıca bir sorum var, saçı kurtarmanın en iyi yolu ekim mi?

H

Hairs

Üye
Saç ekimine gitmeden önce üç güne bir avodart kullanın hem var olan saçlar güçlenir, hemde yeni saçlar çıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt