Soru Saç ekimi yaptıranlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Çağrım
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 254
  • Cevap 2

Saç ekimi yaptıranlar bakabilir mi?

1
Saç ekimi yaptıranlar ile burda sohbet etmek istiyorum yıllar önce saç ekimi yaptıran bir yol arkadaşınız olarak 2. saç ekimi düşünüyorum. 10 yıl önce bu kadar gelişmiş bir saç ekimi teknikleri operasyonları yoktu diyebilirim, bugün çok fazla saç ekimi yöntemleri var ve hangisini yaptırmakta kararsız kalıyor insan akşam fotoğraflarımı yüklemek istiyorum öncesi ve sonrası olarak sonrada saç ekimi için siz değerli forum arkadaşlarımdan yorumlar almak istiyorum. Saç ekimi öncesi ve saç ekimi sonrası neler yapmam gerektiği ile ilgili. İstanbul'da çok fazla saç ekim merkezi var ve en iyisini bulmak için elimden geleni yapacağım fiyat performansı, saç ekimi çizgisi gibi gibi yaptığı saç ekimi işlemlerinin öncesi ve sonrası sonuçlarının paylaşılması gibi arkadaşlar sizinde tavsiyeleriniz varsa lütfen benimle paylaşırmısınız.
2 6
1
Merhaba evet resimlerimi ekleyemedim boyutu büyük geldi.
Ç

Çağrım

Üye
Saç ekimi yaptıranlar ile burda sohbet etmek istiyorum yıllar önce saç ekimi yaptıran bir yol arkadaşınız olarak 2. saç ekimi düşünüyorum. 10 yıl önce bu kadar gelişmiş bir saç ekimi teknikleri operasyonları yoktu diyebilirim, bugün çok fazla saç ekimi yöntemleri var ve hangisini yaptırmakta kararsız kalıyor insan akşam fotoğraflarımı yüklemek istiyorum öncesi ve sonrası olarak sonrada saç ekimi için siz değerli forum arkadaşlarımdan yorumlar almak istiyorum. Saç ekimi öncesi ve saç ekimi sonrası neler yapmam gerektiği ile ilgili. İstanbul'da çok fazla saç ekim merkezi var ve en iyisini bulmak için elimden geleni yapacağım fiyat performansı, saç ekimi çizgisi gibi gibi yaptığı saç ekimi işlemlerinin öncesi ve sonrası sonuçlarının paylaşılması gibi arkadaşlar sizinde tavsiyeleriniz varsa lütfen benimle paylaşırmısınız.

A

Ahmetyzc

Üye
selamlar, fotoğraflarınızı eklememişsiniz ama ben de saç ektirmiş biri olarak size yardımcı olmak isterim. yaklaşık 10 ay önce akl de ektirdim ataşehir palladium avm karşısında, instagram dan hasan beyi görmemle başladı benim serüvenim. kök hücreli saç ekimi diye bi şey varmış ben o şekilde yaptırdım olan saçım da dökülmesin diye böyle bir yöntem önerdi hasan bey ve gerçekten işe yaradı. dökülmem yok saçlarım sıklaştı öneririm

Ç

Çağrım

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba evet resimlerimi ekleyemedim boyutu büyük geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
73

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt