Saç ekimi yapıldıktan sonra eczaneden alınan ilaçlar?

• Konuyu başlatan caneryt
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 251
  • Cevap 1

Saç ekimi yapıldıktan sonra eczaneden alınan ilaçlar?

1
Saç ekimi yapıldıktan sonra eczaneden alınan ilaçlar? Arkadaşlar ben saç ektireceğim şimdi sizlere şunu sormak istiyorum ben evde tek yaşadığım için eczaneye gidecek kimse olmaz eczaneden almam gereken ilaçlar var mı ekim'den önce almak istiyorum ekran fotoğrafı çekeceğim ilaçları alıp bir hafta evden çıkmayacağım , saç ekimi sonra evden dışarı çıkıp saç ekimi yaptırdığım kimse tarafındn anlaşılsın istemiyorum.
1 6
1
saç ekimi sonrası alabileceğin ilaçlar eğer doktorun ve saç ekim merkezin öneriyorsa finasterid almanı hatta proscar alıp 4'e böl hergün iç ve solgar biotin yada xpecia gibi xpecia yan etkileri olduğu bahsediliyor.
C

caneryt

Üye
Saç ekimi yapıldıktan sonra eczaneden alınan ilaçlar? Arkadaşlar ben saç ektireceğim şimdi sizlere şunu sormak istiyorum ben evde tek yaşadığım için eczaneye gidecek kimse olmaz eczaneden almam gereken ilaçlar var mı ekim'den önce almak istiyorum ekran fotoğrafı çekeceğim ilaçları alıp bir hafta evden çıkmayacağım , saç ekimi sonra evden dışarı çıkıp saç ekimi yaptırdığım kimse tarafındn anlaşılsın istemiyorum.

U

Uzman

Moderatör
saç ekimi sonrası alabileceğin ilaçlar eğer doktorun ve saç ekim merkezin öneriyorsa finasterid almanı hatta proscar alıp 4'e böl hergün iç ve solgar biotin yada xpecia gibi xpecia yan etkileri olduğu bahsediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
49
Toplam ziyaretçi
79
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt