Saç ekimi tavsiye

• Konuyu başlatan ramazanaliaydemir
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 162
  • Cevap 1

Saç ekimi tavsiye

1
Selamlar, uzun süredir forumu sessizden takip ediyordum, sonunda ben de koltuğa oturdum. En büyük karın ağrım iğne korkusuydu ama Selen Hanım ve ekibi o konuda beni çok rahatlattı, lokal anestezi kısmını beklediğimden çok daha hafif atlattım. Şu an 5. gündeyim. İlk iki gün 'acaba bir yere çarpar mıyım' stresi dışında ağrım sızım pek olmadı. Donör bölgem hızlı toparladı, bugün itibarıyla kabuklar iyileşmeye başladı ve o gergin görüntü yerini tatlı bir kaşıntıya bıraktı. Şimdilik her şey yolunda, ekim sıklığı ve ön çizgi içime sindi. Düşünen varsa boşuna stres yapıp süreci ertelemesin derim. Yıkamalara devam ediyorum, fotoğrafları da yakında eklerim.
1 6
1
Korktuğum hiçbir şey başıma gelmedi şükür. Şu anki görüntüden çok memnunum ön çizgi ve ekim sıklığı kabuklar gidince çok daha net ve doğal bir şekilde ortaya çıktı. İğne korkusuyla süreci erteliyordum ama şimdi iyi ki yaptırdım diyorum. benim gibi dostlara tekrar sesleniyorum hiç çekinmeden ve korkmadan gönül rahatlığıyla bu işlemi yaptırabilirsiniz
R

ramazanaliaydemir

Üye
Selamlar, uzun süredir forumu sessizden takip ediyordum, sonunda ben de koltuğa oturdum. En büyük karın ağrım iğne korkusuydu ama Selen Hanım ve ekibi o konuda beni çok rahatlattı, lokal anestezi kısmını beklediğimden çok daha hafif atlattım.

Şu an 5. gündeyim. İlk iki gün 'acaba bir yere çarpar mıyım' stresi dışında ağrım sızım pek olmadı. Donör bölgem hızlı toparladı, bugün itibarıyla kabuklar iyileşmeye başladı ve o gergin görüntü yerini tatlı bir kaşıntıya bıraktı. Şimdilik her şey yolunda, ekim sıklığı ve ön çizgi içime sindi. Düşünen varsa boşuna stres yapıp süreci ertelemesin derim. Yıkamalara devam ediyorum, fotoğrafları da yakında eklerim.

R

ramazanaliaydemir

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korktuğum hiçbir şey başıma gelmedi şükür. Şu anki görüntüden çok memnunum ön çizgi ve ekim sıklığı kabuklar gidince çok daha net ve doğal bir şekilde ortaya çıktı.

İğne korkusuyla süreci erteliyordum ama şimdi iyi ki yaptırdım diyorum. benim gibi dostlara tekrar sesleniyorum hiç çekinmeden ve korkmadan gönül rahatlığıyla bu işlemi yaptırabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
37
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt